Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan skrumpe en hemangioma

  En hemangioma er en godartet klynge af blodkar . En hemangioma kan forekomme på næsten ethvert tidspunkt og til tider vil skrumpe på egen hånd . Om spædbørn hemangiomas kaldes ofte modermærker . Hemangiomas kan optræde overalt på huden , men de kan også være interne . Behandlingen kan bestå af steroider , lasere eller kirurgi . Behandlingen er fremmes, især hvis væksten ændringer eller vokser dramatisk
1 .
Søg lægehjælp for at få hemangioma undersøgt for abnormitet . Overhold hemangioma for et par måneder for at se, om det ændringer i form , størrelse eller farve . Fortsæt med at få hemangioma tjekket af en læge , især hvis det ændrer eller vokser .
2 .
diskutere din behandling muligheder med din læge . Din læge kan råde dig til at overveje oral eller systemisk steroidbehandling til at bremse væksten i hemangioma . Mundtlige eller systemiske steroider bruges ofte til at behandle fysisk skade hemangiomas , samt bestemmelserne om følsomme områder af kroppen .

3 .
Spørg din læge om impuls-farvelaserforstærkere behandling at skrumpe og reducere rødme af hemangioma . Laserbehandling kan også helbrede hemangiomas , der har åbnet .
4 .
Undersøg operation for at fjerne hemangioma . Kirurgi opnår de bedste resultater af alle behandlingsmuligheder .

gode råd og advarsler • Naturlægemidler kan også bruges til at skrumpe en hemangioma .
 • En hemangioma på øjet kan forringe et barns syn og skal behandles omgående .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------