Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan slippe af udslæt fnat

   Fnat er en yderst kløende udslæt , der er forårsaget af et mikroskopisk insekt kaldet en mide . Mider er for små til at blive set , uden et mikroskop , der gør det svært at behandle for mider , indtil udslættet allerede har brudt hud . Den fnat udslæt opstår efter den kvindelige mide får under huden og lægger æg . Hvis du er stødt på udslæt fnat du er ikke særlig interesseret i, hvordan du fik det i hvert fald ikke i første omgang , du er mere interesseret i , hvordan man kan slippe af udslæt fnat . De følgende skridt vil hjælpe dig med at slippe af udslæt og derefter kan du bekymre dig om hvordan man forebygger det .
1 .
Se en læge . Fnat udslæt vil ikke gå væk på egen hånd, og du bliver nødt til at være diagnosticeret af en læge og behandles med en recept . Diagnosen stilles på grundlag af stedet for udslæt og hvordan udslæt ser ud som der ikke er en test for scabies udslæt .
Når lægen har konstateret, at udslættet er fnat han vil ordinere Permethrin creme eller lotion . Ifølge lægerne på WebMD , er dette den mest almindelige behandling for udslæt fnat og er sikker selv for spædbørn . Ældre medicin var farlige for spædbørn og ældre mennesker og så er typisk ikke bruges længere . ( Se Ressourcer til Link )
2 .
Tag en antihistamin til at kontrollere kløe . American Academy of Dermatology foreslå en over the counter antihistamin for at forhindre den kløe , der er forbundet med udslæt fnat . Kløen , der er forbundet med udslæt fnat ofte varer langt ud over behandlingen af mider . Tage en antihistamin til kløe vil bidrage til at lette det . ( Se Ressourcer til Link )
3 .
Spørg din læge om en oral medicin . Denne medicin , Ivermectin , er en antiparasitære og ifølge Medicinenet har vist sig at være effektiv til behandling fnat . Medicinenet tilråder også, at denne medicin ikke er blevet godkendt af FDA til brug til behandling af fnat er det ofte bruges , når aktuelle medicin er ikke i orden , eller når du ikke kan tåle den aktuelle medicin af forskellige årsager. Denne medicin tages i to doser , en initial dosis efterfulgt af en dosis to uger senere .
4 .
behandle alle i huset . Ud over den person , der har fnat udslæt behandles , understreger Center for Disease Control betydningen af alle i huset og alle, der har direkte hudkontakt med den smittede person behandles så godt. Dette omfatter mennesker, der var omkring den smittede person op til en måned forud for den egentlige scabies udslæt vises . Dette er vigtigt at forebygge reinfektion og forhindre en epidemi af udslæt . ( Se Ressourcer til Link )
5 .
Vask alle sengetøj i huset . Mider bor i nærheden af din krop og så dine sengetøj er de eneste ting, du er nødt til at vaske straks i varmt vand for at dræbe eventuelle mider , der har angrebet dem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------