Position: sygdoms > infektion >

øre overbelastning med en kold

   Slim og væske opbygning er fælles med en forkølelse. Denne opbygning ofte resulterer i trafikpropper i forskellige områder af kroppen, herunder øret . Men heldigvis er der mange muligheder for hurtigt at lindre øre overbelastning forbundet med forkølelse

Symptomer


Tegn og symptomer på øret overbelastning omfatter ringen for ørerne , svært ved at høre eller høre en dæmpe lyden i et eller begge ører .

Fordele ved Medicin


Kolde medicin , der omfatter en decongestant kan hurtigt fremme slim dræning og slippe af med øre overbelastning . Brug som instrueret .

Virkninger af en luftfugter


Tænde en luftfugter hjælper fugte luften og løsne slim i øregangen . Disse enheder er til rådighed på lokalt kiosker , eller du kan sidde i en dampende badeværelse .

Forebyggelse /Solution

Drikke masser af vand og juice , mens kæmper en kold hjælper tynd tyk slim i ørerne og lindrer overbelastning . Sammen med at drikke væsker , varm suppe eller bouillon anser for at mindske trængslen .

Ekspert Insight

Ifølge Seattle Children 's Hospital , stiftning næse og synke væsker hjælper med at åbne det eustakiske rør og lindrer øre overbelastning . Tyggegummi giver lignende resultater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------