Position: sygdoms > infektion >

spørgsmål , som døve står

   Døve visse udfordringer at høringen verden ikke og kan finde det vanskeligt at forstå . Den daglige opgaver , som at høre folk tager for givet, kan være mere vanskeligt for en døv person . Døve samfund og kultur er et af de redskaber , der kan hjælpe behandle disse hindringer og yde støtte fra andre, som kan forstå bedst .

Kørsel


Kørsel giver alle en følelse af uafhængighed , men det kan være endnu stærkere for døve samfund. Døve chauffører skal koncentrere al deres opmærksomhed når man kører en bil , fordi de ikke er i stand til at høre sirener og trafikstøj . Det betyder , at føreren skal stole på synet at advare dem om farerne mens du er på farten.

Feeling Alene


Selvom døv person har en støttende familie og venner , er det sandsynligt , at de er kun døv person i familien eller gruppen af venner . Dette kan føre nogle døve at føle sig alene i verden . EF- programmer for døve kan bidrage til at overvinde ensomhed .

fælles daglige aktiviteter


Vågne op om morgenen kan blive den første daglige aktivitet , der præsenterer et problem . Mange døve kan bruge deres indre ur til at vågne op om morgenen , hvis de bruger lidt tid at lære teknikker til at vågne op . Røgalarmer , timere på ovnen , og selv telefonen nuværende problemer for døve mennesker hver dag . Teknologi hjælper afhjælpe nogle af disse vanskeligheder. Vækkeure kan nu tænde lys eller vibrere at hjælpe den døve person vågne op . Telefoner er også tilgængelige til, at døve person til at kommunikere på telefonen .

Specialuddannede hørelse hunde kan hjælpe rundt i huset og give følgeskab til en døv person .

Uddannelse

Traditionelle skolemiljøer er svært for en døv person til at navigere uden hjælp af tolke . Specialskoler for døve hjælpe unge lærer at kommunikere med andre og de nødvendige færdigheder til at komme gennem verden som en døv person . Brugen af tolke i college hjælper mange døve mennesker tjener grader og fremme på arbejdspladsen .

Jobs

Find et godt job som en døv person kan være en udfordring . Desværre er der misforståelser om døve samfund og nogle arbejdsgivere ikke må ansætte en døv person . Jobsøgning og arbejdsformidlinger for døve mennesker kan bidrage til at afhjælpe nogle af disse bekymringer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------