Position: sygdoms > infektion >

tåreflåd og allergi

   Allergiske reaktioner kan udløse en række af kropslige reaktioner , fra nældefeber og kløe til åndedrætsbesvær og øjne decharge . Allergiske Conjunctivitis normalt resulterer fra allergener i øjnene og kan producere decharge

Årsager


The American Academy of Hals-og ørelæge-. hoved-og halskirurgi , siger mest almindelige årsager til allergi er pollen ( høfeber ) , kæledyr , mad , forme og narkotika . Eye afladningen forekommer oftest med høfeber og kæledyr allergier .

Symptomer


The National Institutes of Health ( NIH ) rapporterer, at symptomerne på øjet udledning af allergi er røde , kløende øjne med stykker eller trævlet udledning .

Behandling


NIH foreslår at anvende koldt komprimerer øjnene for at mindske hævelse og ubehag samt at tage antihistaminer til at undertrykke frigivelse af histaminer , der gør øjne klør og svulme. Behandler den underliggende allergi med allergi skud kan bidrage til at reducere tåreflåd i det lange løb .

Forebyggelse

Det NIH siger det bedste forebyggende foranstaltning er at undgå allergenet . Hvis et kæledyr allergi forårsager øjenflåd , er at fjerne de kæledyr fra hjemmet den bedste løsning . Hvis det ikke er muligt , at holde kæledyr ud af soveværelset kan reducere symptomerne . Iført solbriller udendørs kan reducere eksponeringen for pollen .

Når at se en læge

Det NIH indikerer at kontakte en læge straks , hvis udtømningen er gul eller grøn , da dette kunne være en smitsom infektion og behandling er nødvendig for at forhindre dens spredning til andre . Hvis hjem retsmidler ikke arbejder efter tre til fire dage , se en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------