Position: sygdoms > infektion >

tekstilvaskemidler & allergi

   Allergi over for vaskemidler er lette at identificere og let at lave . Disse allergier er mere almindelige hos personer med sart hud , men alle kan lide af vaskemidler allergi

Identifikation


En allergi over for vaskemidler vil fremtræde som kløe og udslæt på huden , der rørte tøj eller andre tekstiler vasket i vaskemiddel . Nogle gange kan bistader udvikle sig på huden , eller allergi kan forårsage nysen .

Betydning


Tøjvask vaskemiddel renser tøj , sengetøj , håndklæder og vaskeklude . Derfor, at eksponeringen for vaskemidler er ekstrem høj , og hver kontakt med en udsat post medfører en reaktion .

Typer


Normalt vaskemidler allergier er specifikke for bestemte mærker . Prøv et andet mærke , indtil du finder en , der ikke forårsager en allergisk reaktion . Men nogle mennesker er allergiske over for alle regelmæssige vaskemidler og kræver en speciel vaskemidler .

Overvejelser

Hvis der ikke er almindeligt rengøringsmiddel du kan bruge , se en hudlæge . Denne type allergi er mere alvorlig end bare at have for at undgå en enkelt vaskemiddel og kan kræve yderligere prøver eller behandling .

Forebyggelse /Solution

Flere vaskemidler er allergivenlige . Disse vaskemidler rent tøj uden brug af farvestoffer og parfumer , der forårsager vaskemidler allergi . Dermatologer kan også ordinere specielle vaskemidler for svær vaskemiddel allergi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------