Position: sygdoms > infektion >

hvordan man behandler hypoglykæmi symptomer

   Hypoglykæmi er en ret almindelig tilstand forårsaget af et lavt niveau af glukose i kroppen . Der er en række symptomer , både milde og alvorlige . Nogle af de virkninger omfatter manglende trivsel symptomer , såsom virus-lignende symptomer , såvel som alvorlige og endda livstruende virkninger . Her er hvordan man behandler hypoglykæmi symptomer
1 .
Tro det eller ej , er der flere simple ting, der kan være en stor hjælp i behandlingen af hypoglykæmi . Når de spiser mad , spise langsomt og bland mad bevidst med dit spyt . Denne stil af at spise vil tillade, at organet begynde at producere normale niveauer af glukose og sukker i kroppen .
2 .
Kombiner fødevarer ordentligt sammen til at behandle hypoglykæmi . Spis sure fødevarer sammen og ikke blande dem med basisk fødevarer . Og også omvendt : Spis basisk fødevarer sammen og ikke blande dem med sure fødevarer . Simply forklarede , basisk fødevarer er grøntsager og frugt , mens sure fødevarer er dybest set alt andet .

3 .
Den rette kombination af fødevarer giver kroppen til at producere de rigtige niveauer og mængder af kulhydrater , hormoner og andre vigtige kemikalier i kroppen .
4 .
Tag biotin i den omfattende form ( for hud og hår ) med antioxidanter til at behandle hypoglykæmi . Biotin har mange sunde effekter, herunder en afvejning af de organer « glukose og sukker niveauer .
5 .

For øjeblikkelig lindring af hypoglykæmisk symptomer , indtager en tjener eller drikke med kendte høje niveauer af sukker , naturlige sukker eller saccharose . Serveringer opfylder disse kriterier omfatter mange kulhydrater , stivelse , korn og frugt , samt frugtdrikke , appelsin juice , pop , smoothies og andre .
6 .
For langsigtede lindring af hypoglykæmi , spise en varieret kost , herunder 5-6 små måltider om dagen i stedet for de normale tre . Det øgede antal af måltider vil give blodsukkeret til at forblive på et normalt niveau i stedet har pigge og trækker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------