Position: sygdoms > infektion >

hvordan man behandler problemer med skjoldbruskkirtlen naturligt

   Skjoldbruskkirtlen udskiller hormoner i kroppen og findes i nakken . Ligesom alle dele af kroppen , kan skjoldbruskkirtlen opleve problemer, der har en bølgeeffekt i kroppen . Der er flere måder at behandle disse betingelser , såsom hypotyroidisme og hyperthyreoidisme . Her er hvordan man behandler problemer med skjoldbruskkirtlen
1 .
Skjoldbruskkirtlen er placeret under Adams æble og midten af halsen . Den udskiller hormoner , der regulerer energiniveau og udfører mange vigtige funktioner .
2 .
blidt stimulere og massere skjoldbruskkirtlen til at behandle thyroid spørgsmål . Du kan gøre dette selv , eller besøge en massage terapeut for denne type arbejde . Terapeutisk massage og selv-massage er effektive helbredende teknikker for thyroid betingelser . Prøv en række af teknikker , såsom kiropraktik , akupunktur , Bowen teknik og Alexander terapi . Du kan finde praktiserende læger online og i sundhed magasiner .

3 .
Hvis det er muligt , tage en pause fra overdreven arbejde , stress og de byrder af liv til at behandle problemer med skjoldbruskkirtlen . Sæt farten ned og lad din krop helbrede . Prøv at tage en ferie , pause eller orlov for at tillade kroppen at hvile , forynge , inddrive og helbrede . Ofte stress er en væsentlig årsag til problemer med skjoldbruskkirtlen .
4 .
Forbruge en sund kost til behandling af skjoldbruskkirtlen og endokrine problemer . Den bedste kost i denne sag vil være naturligt , hele fødevarer , især korn , bønner , naturlige proteiner såsom tofu , grøntsager , frugt og fisk . Undgå usunde fødevarer som junk food , stegt mad , slik , desserter og andre madvarer, overbebyrde det endokrine system .
5 .

Fortsætte fysisk kondition og fysisk aktivitet for at helbrede skjoldbruskkirtel spørgsmål . Motion frigiver endorfiner . Du vil måske fortsætte lys motion , som at gå eller jogge . Nogle fitness eksperter mener, at gåture er en af de bedste øvelser til sundhed forhold såsom problemer med skjoldbruskkirtlen . Det er lav effekt og let at gøre . Plus det giver dig mulighed for at komme ud i den friske luft .
6 .
Få større søvn og hvile til at håndtere problemer med skjoldbruskkirtlen . Kroppen har brug for mere søvn end normalt under behandlingen sæson for at beskæftige sig med endokrine , kirtel og skjoldbruskkirtel spørgsmål . Kroppen har brug for denne ned tid til at forynge det endokrine system .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------