Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan arbejde svinge flytte uden at blive træt

  Jeg arbejder swing skift , 7-3 i en uge , 3-11 i en uge , så 11-7 i en uge . Dette bliver ved og ved . Det kan være rå . Jeg vil fortælle dig , hvordan du får mest ud af en rodet op tidsplan

Du skal bruge: .
viljestyrke
ulige timer .
mørke /stille rum .
læge om nødvendigt.


1 .
Opsæt visse søvn vaner til at modvirke de organer naturlige ur . Amazing , nogle celler fortælle kroppen , at det er sengetid , og nogle til at vågne op . De fortæller kroppen til at give og tage energi , når det er nødvendigt.
2 .
Den bedste søvn trippen for mig kommer til at sove så snart jeg kommer hjem , undtagen når jeg arbejder først skift . Så vil jeg holde op som en normal person .
Gør dig træt af meditation eller en god træning . Jeg kan godt lide at kajakken !

3 .
Få en dejlig mørkt rum med vinduer blokeres alle søn Quiet er stor , hvis det er muligt. Dette vil bidrage til at narre dine organer søvnrytme . Prøv denne første fordi det er farligt at køre bil eller arbejde , når træt .
4 .
Hvis du ikke kan komme til at sove , holde over rummet det samme og gå se en læge og fortælle dem du arbejder alle disse ulige timer og har brug for hjælp falder i søvn . Fortæl dem alle de ting du har prøvet . Lægen vil sandsynligvis forbyde en sove medicin som Ambien , eller Lunesta . Disse er tilsyneladende ikke vanedannende ligesom Benz o-typen sove støtte .
5 .

Hvis træg prøve en fem timer energi drik . De er de små flasker på forsiden af bekvem butikker . Dette produkt virker godt , vil du helt sikkert udrette mere end ikke at drikke 5HR boost . Denne ting ikke engang gøre dig usikker eller går ned .
6 .
før sengetid , måske en time eller to , gør dig klar til at geare ned . Tag et varmt brusebad , har din mørke værelse på en behagelig temperatur , og meditere . Nogle mennesker tænder på nyheder eller en hvid støj til at hjælpe falde i søvn . Dette virker for mig . Jeg er du stadig ikke træt tage en af de piller , der sælges i håndkøb eller fra din læge .

gode råd og advarsler


 • varm mælk hjælper
 • mørke rum
 • motion
 • meditation
 • sove støtte, er ikke vanedannende
 • Hvis du ikke kan sove don ' t bekymre dig din ikke kommer til at dø , efter et stykke tid vil din krop gøre sig sove . Så min læge fortalte mig .
 • holde sig væk fraAf benzo 'S , nogen form for medicin , der ender i { LAM }
 • IKKE drevet, mens træt, undersøgelser viser IT er ligeså farligt som DUI
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------