Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan få nødhjælp fra computer anstrenge øjnene - computer vision syndrom

  I dagens arbejdsstyrke , samt derhjemme er mange af os tilbringer mange timer stirre på computerskærme . Over 70 % af computerbrugere har haft klager over øjen- stamme eller andre generende synsproblemer . Disse ting kan mindske produktiviteten , få os til at blive fysisk træt samt påvirke kvaliteten af vores arbejde . At anstrenge øjnene kan bringe på hovedpine og generel træthed . Computer Vision Syndrome ( CRT ) er blevet endnu mere populær med stigende brug af små screenet enheder såsom mobiltelefoner , iPods og lignende , og diskriminerer ikke efter alder . Her er et par ting , du kan gøre for at minimere belastning af øjnene , mens du arbejder på din computer

Du skal bruge: .
Lidt omtanke
Selvdisciplin .
Et ønske om at ende anstrenge øjnene symptomer .1 .
GET ÅRLIG øjenundersøgelser
Dette er det vigtigste, du kan gøre for at forhindre Computer Vision Syndrome . Ved at have årlige øjenundersøgelser , kan du løse problemer efterhånden som de opstår , og få en grundig evaluering af dit arbejde krav og deres indvirkning på øjet helbred . Vær sikker på at fortælle din øjenlæge alle detaljerne i dit arbejdsmiljø samt hvor mange timer om dagen du skal bruge en computer både derhjemme og på jobbet .
2 .
EVALUERE WORKSTATION
Ergonomisk arbejdsstationer gøre mere end forhindrer os i at få karpaltunnelsyndrom og ømme rygge . Det er meget vigtigt at etablere dit arbejdsområde , så din computers moniter ligger 20 til 24 inches væk fra dine øjne med centrum af skærmen 10 til 15 grader under dine øjne . Ved at gøre dette vil du minimere stress på din hals og hoved .
3 .

Brug gode arbejdsstillinger
Et komfortabelt kontorstol er en stor investering for at bevare en god kropsholdning mens du arbejder på vores computere . Med så mange af os bruger bærbare computere, kan vi let glemme værdien af en god kropsholdning , mens sparker tilbage i sofaen . Dette kan unødvendigt pres på vores lavere ryg og nakke , som kan bidrage til Computer Vision Syndrome . Vær sikker på din stol er i den rette højde i forhold til dit skrivebord og være sikker på at sidde ret op og ned med fødderne på gulvet . Prøv at være mere bevidst om slumping skuldre , da de kan være en direkte årsag til nakkesmerter og hovedpine , som bidrager til Computer Vision Syndrome .
4 .
ordentlig belysning
Udpræget klare lys kan ikke anbefales for udvidet computer bruger. Endog direkte skarpt lys , der kommer ind fra en nærliggende vindue kan forværre vores vision og lægge unødig belastning på vores øjne . På kontoret sted, kan barske belysning forværre vores øjne , så det er en god idé , når det er muligt , at tage et par enkle trin til at fremme en bedre computer miljø . En anti=glare skærm kan tilføjes over toppen af din eksisterende skærm for en minimal investering . Hvis du bruger briller , skal du sørge for at inkludere en anti-reflekterende coating til dine objektiver, der vil højst sandsynligt blive foreslået af øjet læge . Denne belægning begrunder sin pris ved at minimere mængden af lys , der reflekteres fra overflader dine linser . Jeg har været kendt for at selv don et par solbriller i meget ubehagelige lysforhold . Det hjælper ! Hvis dit job indebærer datainput fra en papirkopi ved siden af din computer , skal du bruge en lyskilde , der skinner direkte på kopien fra en lidt høj sideværts vinkel . Hvis dit kontor miljø er vinduer , kan du prøve at placere din computer, så at vinduet belysning på den side af dig , ikke direkte foran eller i ryggen af dig . Du kan også tage skridt til at justere din skærm ved at foretage tilpasninger af lysstyrke /kontrast og vise farver .
5 .
ØVELSE ØJNENE
Mens vi arbejder på computere , vi har en tendens til at fokusere alt for hårdt , som vi "surfe" fra et emne til den næste og mens vi er ved at skabe vores projekter . Du har måske endda bemærket, at din vision synes at blive lidt sløret efter et stykke tid . En god ide til praksis er at flytte dit fokus fra computeren ofte . Simpelthen se væk fra din computer til et par øjeblikke og fokusere på noget i det fjerne . Ved at gøre dette, vil du være ved at give din fokusere muskler et hvil . Giv dine øjne en chance for at tilpasse sig den nye fokusområde inden du vender tilbage til din computer skærm og gentage dette så ofte som muligt i hele din arbejdstid .

6 .
BLINK oftere
Mens vi fokuserer på vores computerskærme vi tilbøjelige til at blinke en masse mindre ofte . Dette kan drastisk tilføje til Computer Vision Syndrome i vejen for trætte og tørre øjne . Undersøgelser har vist, at vi blinker 5 gange mindre end normalt , mens du arbejder på computere . Ved at blinke mindre og være i en alt for tør indendørs atmosfære , vi skaber ubehageligt pres på vores øjne , der kan efterlade dem røde og sløre vores vision . Gør ethvert forsøg muligt at se bort fra din computerskærm mindst hvert 20 minut . En god øvelse er at lave en serie af langsom , overdrevet blinker for at fugte øjnene . Bare lukke øjnene og tælle til 20 , åbne dem , kig rundt og op og ned og derefter lukke dem igen , Du kan yderligere rewet dine øjne ved hjælp af en god linsefugtende dråbe i løbet af dagen . Jeg har konstateret, at Theratears er den bedste !
7 .
hyppige pauser
Jeg ved , at nogle gange er dette ikke en mulighed i et struktureret arbejdsmiljø , men gør alle forsøg på at tage en pause hver halve time eller deromkring . Ikke blot vil dette give dine øjne en pause , vil det give din krop en chance for at strække ud en smule og få blodet til at strømme til hjælpe med at rydde dit sind for en bedre fokus .

gode råd og advarsler


 • hensyn yngre børn og anvendelsen af personlige mellemstore gaming systemer eller mobiltelefoner-begrænse brugen tid og tilskynde til hyppige pauser ,
 • Hvis du har vedvarende og generende øjne stamme spørgsmål , skal du sørge for at konsultere din læge eller øjenlæge , da de kan være symptomer på et mere alvorligt problem .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------