Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan forebygge slagtilfælde sker

   Et slagtilfælde er en alvorlig sundhedsmæssig nødsituation , der påvirker hjernens funktion. Der er flere forskellige årsager til slagtilfælde . Her er hvordan man kan forhindre et slagtilfælde sker
1 .
Søvn er en af de vigtigste forudsætninger for at forhindre et slagtilfælde sker . Det er også en meget undervurderet aspekt af slagtilfælde forebyggelse , behandling og pleje .
2 .
Udvikle en sund søvn mønster til at forebygge slagtilfælde sker . Søvn 7-9 timer per nat , med ideelt en højst to afbrydelser per nat . Pauserne bør kun være for vandladning .

3 .
For maven sveller , sove uden en pude . Til side sveller og ryg sveller , sove med en skum pude , der understøtter hoved og hals , om sove på ryggen eller siden .
4 .
Når symptomerne på et slagtilfælde er til stede , begynder dyb vejrtrækning og afslapning teknikker til at holde slagtilfælde sker . Træk vejret ind gennem næsen og tæl til tre eller fire , hold vejret i to sekunder , og derefter puste ud gennem munden i en optælling af fire .
5 .

Trænings tre til fem gange om ugen for at opretholde ordentlig tone , styrke og lungekapacitet . Det er meget vigtigt at fastholde fitness for at forebygge slagtilfælde sker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------