Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan forhindre virus

   Virus kan angribe når som helst og uden varsel . Der er mange vigtige ting, du kan gøre for at undgå og forebygge virus . Her er hvordan man kan forhindre virus
1
Brug sund fornuft at forebygge virus . Har du ikke nogen fysisk kontakt med nogen, der er mistænkt for at have en virus . Når du kommer i kontakt med nogen, der har en virus , undgå dem og ikke røre dit ansigt , herunder din mund eller næse , med hænderne .
2 .
Tag biotin og lignende kosttilskud for at forhindre virus . Biotin er et naturligt supplement , der indeholder en kombination af næringsstoffer , der er effektiv til at hjælpe med at forhindre virus og øge virusbeskyttelse i immunsystemet .

3 .
Tag fedtsyrer , aminosyrer og antioxidanter for at undgå virus og forhindre, at virusset-bakterier . Der er flere andre effektive kosttilskud for at hjælpe med at forhindre virus , herunder svampe .
4 .
Opbyg styrke dit immunforsvar til at forhindre virus . Der er et væld af måder at gøre dit immunforsvar stærkere og mere modstandsdygtige . Det er vigtigt at opbygge antistoffer i dit immunforsvar . Frigivelsen af endorfiner er et eksempel på, hvordan man kan styrke immunforsvaret .
5 .

Forbruge en afbalanceret kost fyldt med naturlige fødevarer uden lange etiketter , som kun forstås fødevare har været manipuleret med . Fødevarer, der er blevet ændret på nogen måde vil ikke styrke immunforsvaret . Spis hele fødevarer naturligt , en praksis , der vil styrke dit immunforsvar .
6 .
motionerer regelmæssigt, gør forskellige former for motion , herunder både aerobe og anaerobe . Få masser af søvn og hvile . Får tilstrækkelig sol og frisk luft hver dag . Praksis dyb vejrtrækning , afspænding og meditation at forhindre virus .
7 .
Tag sunde gåture for at forhindre virus . Nogle fitness-eksperter mener, at gåture er en af de bedste former for motion . Gøre andre lignende sunde ting . Tro det eller ej , disse følgende aktiviteter bidrage til at forebygge virus : Har en god sex liv . Lyt til inspirerende musik . Se inspirerende film . Læs inspirerende bøger .

8 .
Lad Gud hjælpe dig . Guddommelig kraft i dit liv kan være den bedste form for forebyggelse af virus og andre sygdomme og lidelser der forårsager agenter . Udvikle dit forhold til Gud at forblive raske.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------