Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan genkende Mercer sygdom

  Mercer sygdom eller MRSA er en smitsom sygdom forårsaget af Staphylococcus Aureus bakterier . Fordi mange dele af Staphylococcus aureus bakterier har udviklet en resistens over for de sædvanlige antibiotikabehandling , Methicillin , det har været mærket Methicillin-Resistente-Staphylococcus Aureus ( MRSA ) . Det er normalt inficerer mennesker med allerede svækket immunforsvar , der har indgået aftale det i sundhedssektoren steder som hospitaler , dialyse klinikker eller andre plejeinstitutioner
1 .
Se efter tegn på et udslæt på huden .
Ofte Mercer sygdom vil starte som en samling af bump eller små blærer og blive fyldt puss . For andre patienter er det præsenterer sig selv som afskalning af huden er kendt som erythroderma . Hvis det er en lille og lokalt begrænsede infektion se det i et par dage for at være sikker på det ikke forværres .
2 .
Kig efter eventuelle rød , varm , hævede områder på huden .
Disse tegn på infektion er også spor af tilstedeværelsen af en stafylokokker bakterier . Mercer sygdom starter ofte med smertefulde udslæt af denne slags . Bemærke dem , overvågning dem , og rapportere dem til din behandleren er alle nøgler genkende og behandle Mercer sygdom .

3 .
Vær opmærksomme på eventuelle muskel eller knoglesmerter .
Selvom disse symptomer kan pege på andre betingelser end Mercer sygdom . Men sammen , sammen med den seneste udsættelse for et hospital eller et andet offer for Mercer sygdom stærkt øger sandsynligheden du har indgået aftale om bakterier . Da nogle dele af Mercer sygdom er meget resistente over for antibiotika og kan være dødelig , du ønsker at holde et vågent øje .
4 .
indberette alle symptomer , der ligner influenza.
Opkastning , kvalme , hovedpine , diarré og andre influenzalignende symptomer kan indikere, at staph infektionen er kendt som Mercer sygdom har inficeret mere end blot huden , ofte lungerne i denne sag .

5 .

Hvis du har mistanke om staph infektion eller anden grund , høre hurtigt med din læge .
Denne artikel vil ikke give dig en officiel diagnose og slet ikke kan tilbyde behandling for Mercer sygdom . Omhyggelig observation og anvendelse af effektive antibiotika vil være nødvendig. Jo før du taler med din læge om din mistanke om Mercer sygdommens mere effektive dine behandlingsmuligheder vil være i at stoppe dens spredning .
* Se nedenfor for flere tips om at identificere og forebygge Mercer sygdom .

gode råd og advarsler


 • Den primære måde at forhindre Mercer sygdom er gennem god sanitære foranstaltninger , især på et hospital . Vask hænder jævnligt , dække åbne sår , og undgå at røre andres bandager eller sår .
 • Du kan også opleve smerte eller brændende fornemmelse , mens tisser hvis en blære eller urinvejsinfektion ved stephalococcus bakterier har fundet sted.
 • Mercer sygdom kan opdages gennem blod arbejde , svaberprøven af det inficerede område , eller en hudbiopsi .
 • Se relaterede artikler på denne side for mere hjælp til Mercer sygdom behandlingsmuligheder og identifikation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------