Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan identificere Kawasaki sygdom

  Kawasaki sygdom er en tidlig barndom sygdom, der rammer børn generelt i alderen 2 til 5 og er mest udbredt hos drenge af asiatisk afstamning . Selvom Kawasakis sygdom generelt forsvinder inden for to uger , selv uden behandling , kan det medføre varige hjerteproblemer , hvis ubehandlet og bør overvåges og behandles af en læge . Kawasaki sygdom indebærer hævelse i arterier, lymfeknuder , og betændelse i slimhinder . Her er hvordan man kan identificere Kawakaki sygdommen tidligt og få dit barn behandlingsmuligheder han eller hun har brug for .
1 .
Vær opmærksom på en varig høj feber . En feber over 100 bør bemærkes , og overvåges for at se, hvis det varer mere end et par dage . Rektal og underarm termometre er generelt mere præcise end panden scanningsenheder . Kawasaki sygdom er karakteriseret ved en feber på 101 i fire dage.
2 .
Hold øje med rødme i hornhinden af øjnene . Også kendt som conjunctivitis denne betingelse vil ligne pink øjet og er et tegn på hævelse af arterierne er forbundet med Kawasakis sygdom .

3 .
Vær opmærksom på en rød tunge med lyse pletter . Nogle kalder denne tilstand jordbær tungen angiver, hvordan den ser ud . Læberne kan også slå en rødlig farve og blive tør og revnet .
4 .
øje med hævede hænder og fødder med røde håndflader og fodsåler . Dette er også et tegn på den karakteristiske hævelse af arterierne er forbundet med Kawasaki sygdom .
5 .

Se peeling af huden begynder omkring fingernegle . Dette senere tegn på Kawasakis sygdom er let bemærket , og hvis sygdommen ikke allerede er blevet rapporteret til en læge det skal være .
6 .
Vær opmærksom på diverse senere symptomer på Kawasakis sygdom . Disse omfatter smerter i underlivet , diarré , opkastning , gigt smerter , og selv mindre eller midlertidigt tab af hørelsen .
* Se tip nedenfor behandlingsmuligheder og typiske behandling indsats for Kawasakis sygdom .

gode råd og advarsler


 • Dit barn vil blive optaget ind på hospitalet i flere dage for behandling af Kawasakis sygdom .
 • En IV vil blive fyldt med gammaglobulin for at reducere arteriel hævelse og mindske risikoen for varige hjertesygdom .
 • Aspirin er ofte administreres at nedbringe den høje feber . Giv ikke dit barn aspirin , medmindre en læge direkte rådgiver og fører tilsyn med aspirin dosering og resultater .
 • Se relaterede artikler over for flere diagnose bistand og information om sundhed siden Kawasakis sygdom symptomer ofte kan være tegn på andre sygdomme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------