Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan slippe af graviditet acne

  Er graviditeten acne har du undgår spejlet sidst ? Normalt er dette irriterende acne sker i første trimester af graviditeten . Det opstår som følge af en forhøjelse af hormoner som progesteron , som aktiverer din olie kirtler at gøre mere olie og producere facial acne . Acne behandling under graviditet kan praktiseres i hverdagen i en let tilgang . Lad os diskutere forslag , der vil hjælpe slippe ud acne udbrud , mens gravid
1 .
Vask dit ansigt to gange hver dag og bruger en graviditet sikker facial cleanser eller rengøring sæbe , som du kan købe fra stort set hvilket som helst apotek .
2 .
Brug kun olie-fri fugtighedscreme for at undgå tilstopning dine porer med mere olie og dermed skabe mere acne på dit ansigt .

3 .
Put koldt vand eller et stykke is på helt nye bumser . En masse af din acne udbrud er virkelig betændelse i huden , holde betændelse nede kan hjælpe .
4 .
Rub eddike på dit ansigt ved hjælp af et stykke vat . Dette vil hjælpe med at holde dine porer åbne og undgå hudorme .
5 .

aldrig knuse eller pop åbne dine bumser på grund af det faktum, at det sandsynligvis kun vil bidrage til at gøre acne ar på dit ansigt .
6 .
Holdes væk fra at sætte på makeup så meget som muligt . Men , hvis det skulle blive nødvendigt at sætte på fyldes op , anbefales det at vælge en vand-baseret produkt , der har en mærkat, der angiver at det er " hypo-allergifremkaldende " . Dette produkt vil ikke blokere din hud porer og udløse hudorme som inviterer acne .
7 .
Spis en god kost på daglig basis . Hold dig væk fra fedtet og friturestegt mad , hvilket almindeligt skabe mere acne bumser .

8 .
få motion under graviditeten . Kom øvelse vil desuden tillade dig at have en smerte og ondt gratis graviditet .

gode råd og advarsler


 • Kontakt en læge, hvis disse ikke hjælpe dig . De kan være i stand til at ordinere en aktuel acne medicin sikkert for graviditet .
 • aldrig knuse eller pop åbne dine bumser på grund af det faktum, at det sandsynligvis kun vil bidrage til at gøre acne ar på dit ansigt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------