Position: sygdoms > infektion >

hvordan man naturligt lavere højt blodtryk - tip fire - at reducere stress

  " Disse er tips til, hvordan du naturligt sænke forhøjet blodtryk . Snarere du bruge disse tips til dig , eller hvis du bruger dem til at hjælpe din elskede ( ligesom jeg gør ) , bør disse tips være meget nyttig. " Tip Four er at reducere stress .
negativ stress ! Mere effektive i vores liv , end vi tror . Denne stress kan have os i sengen med hovedpine , forårsager vores kroppe til at bryde ned eller forårsager stridigheder i vores relationer .
Selvom stress er endnu ikke siges at medføre langsigtede højt blodtryk , stressende ting og situationer kan forårsage dit blodtryk til at stige midlertidigt .
reducere stress er et must for så mange årsager. Reducere stress kan ændre den måde, du lever og føler i din dagligstue . Lad os tale om et par ting , der kan få dig i gang med at reducere dine negative stress .
Hvis du ikke ved , om du er stresset, tage en gratis stresstest . ( Se nedenstående ressourcer )

Du skal bruge:
Et ønske


1
motion for at begynde at nedbringe din stress : .
Dette er et skridt, som kommer op ofte . Det fortæller mig, at motion er vigtig . Det kommer altid tilbage til at udøve , så jeg har en idé . Vær sikker på at udøve ! 30 til 60 minutter om dagen kan hjælpe dig med at reducere stress . Husk at gå , løbe , aerobic , væg push ups , osv. er alle gode øvelser til at gøre

2
genkende din stressfaktorer som en begyndelse til at reducere stress i dit liv: .

stressfaktorer er de ting og situationer, der forårsager din krop til at reagere, som om trues . Disse er ikke god , og de har brug for at blive anerkendt for at begyndte at arbejde på dem . Et stressfaktorer er anerkendt du kan så begynde at fjerne eller behandle dem én ad gangen . Reducere din stress kan ske ved blot at ændre en reaktion på en stressfaktor .
3 .
BEGYNDTE at mindske stress ved at gøre tingene TIL slappe af dig selv . Meditere , bede , vejrtrækning , tælle baglæns, YOGA tage et varmt bad eller brusebad , MV : .
Afslapning er en god måde at få styr på at nedbringe stress . Når livet sker, og du føler din presset stiger fra lav til høj , stop , trække vejret og tage dig selv til et sted for afslapning . Det hjælper! Dette er også en god måde at hjælpe dig begyndte at finde mere åndelig fred , som i sig selv er en stor stress reducer . .

4
få mere søvn AT HJÆLPE MED reducere stress :
Vi er alle blevet fortalt igen og igen for at få en god nats hvile . Vi ved alle, at der er så meget i denne erklæring , men vi ofte ignorerer det . Jeg er skyldig så godt. Livet er bare så krævende med fire børn og en virksomhed , at mit arbejde bløder over i de små timer om morgenen . Jeg ved også , hvad der sker , når jeg ikke får tilstrækkelig hvile . I Am Cranky . Og da mærkelig årsag alt at børste mig den forkerte vej . Stress ! Lad os alle arbejde på at få noget søvn .

gode råd og advarsler


 • Jeg er ikke læge , bare her for at tilbyde nyttige tips .
 • Artikler er gode for hjælp , men du stadig forskning på egen hånd .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------