Position: sygdoms > infektion >

hvordan man stopper balding

  , Hvordan de vil stoppe skaldethed er et komplekst problem . Der er mange årsager til hårtab , herunder genetik , sygdom og bivirkninger af medicin .
Hårtab , der stammer fra genetik kan behandles . Der er en bred vifte af produkter på markedet i dag til at stoppe skaldethed .
Hvis dit hårtab er arvelig , vil denne artikel at vise dig et par muligheder til rådighed for dig i dag for at stoppe skaldethed .
1 .
Bestem hvor alvorlig den skaldede er . At være i stand til at stoppe skaldethed i et mildt tilfælde kan være anderledes , end en person, der har svært hårtab .
to .
Hvis balding er alvorlig , er der en to medikamenter på markedet i dag godkendt af FDA stop stop skaldethed .
Rogaine er et aktuelt steroid , der gnides direkte på hovedbunden . I de fleste tilfælde er det ikke skaber nye hårvækst , men vil aftage hårtab . Dette stof er tilgængelig uden recept .
et andet lægemiddel mulighed for at standse balding er ****. Det er den eneste pille , der er godkendt til behandling af mandlig mønster skaldethed . Denne mulighed for at standse skaldethed er kun tilgængelig med en recept gennem din læge .

3 .
For mindre alvorlige tilfælde af hårtab eller dem , der ønsker at holde op skaldethed uden at bruge medicin , der er flere andre muligheder på markedet i dag .
Hårtab shampoo og balsam arbejde godt . Traditionelle shampoo har kemikalier i dem , der rent faktisk kan udløse hårtab . Det er vigtigt at stoppe skaldethed ved at skifte shampoo og balsam , der ikke indeholder disse kemikalier . En hurtig online søgning vil vise flere forskellige muligheder for shampoo til at stoppe skaldethed . Læs anmeldelser for at se, hvad andre , der lider af hårtab synes fungerer bedst .
4 .
Der er også en række vitaminer og naturlægemidler , som hævder at stoppe skaldethed . Da der ikke har været en enorm mængde af undersøgelser om effektiviteten af disse behandling evne til at stoppe halvskaldet, bør du forskning ethvert produkt grundigt før du bruger den .

gode råd og advarsler • Det kan være nyttigt , hvis du kender andre , der forsøger at stoppe halvskaldet, at tale med dem om deres oplevelser . De kan kende et mærke af produkt , der har fungeret godt for at hjælpe dem til at stoppe skaldethed .
 • virksomhed hårtab og hjælpe folk holde op med presning er en stor forretning . Mange virksomheder hævder at have produkter , der fungerer som ikke gør det. Ofte er dette først opdaget efter en enorm mængde penge er blevet brugt til at stoppe skaldethed . Har masser af forskning , før man investerer mange penge at bruge et produkt , der hævder, at det vil hjælpe dig stoppe skaldethed .
 • Hair transplantation er en stor forretning lige nu , også . Der er mange ukvalificerede folk forsøger disse procedurer for at hjælpe andre stoppe skaldethed . Check out " The American Hårtab Association " ( se " Resources " nedenfor ) for at finde en kvalificeret kirurg for denne procedure til at stoppe skaldethed .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------