Position: sygdoms > infektion >

asbest sygdomme

   Asbest-lange, tynde , naturligt forekommende fibre, der er varme og kemikalieresistente-Asbest var et populært valg til isolering i private hjem og virksomheder indtil sundhedsproblemer begyndte at opstå , der forbinder asbest eksponering for disse lidelser . Når asbestfibre er indåndet , får fibrene fast i lungerne og kan ikke udvises , hvilket førte til irritation , ardannelse og sygdom . Lang eksponering ved inhalering af asbest , som arbejder i miner eller en bygning nedrives, har været forbundet med visse sygdomme , selvom det kan tage årtier at udvikle sig.

Lung Cancer


Folk , der har været udsat for asbest er i en høj risiko for at udvikle lungekræft . En person, som ryger og har haft lange udsættelse for asbest har en ekstremt høj risiko for at udvikle den. Lungekræft symptomer er hoste , mærkbare ændringer i vejrtrækning , vedvarende smerter i brystet og hæshed .

Asbestose


Asbestose er en alvorlig respiratorisk sygdom med nogen kendt behandling, ofte invaliderende eller dødelige . Denne sygdom starter ud med inhalation af fibre, som igen irriterer slimhinden i lungevævet . Da den inhalerede fibre, ikke kan udvises, de forårsager lungevæv til arret. En patient kan opleve åndenød eller en tør knitrende lyd , når indånding . En patient af asbestose kan have hjerte problemer som sygdommen skrider frem , og lægger pres på hjertet og lungerne .

malignt mesotheliom


malignt mesotheliom er en sjælden form for kræft i lungerne , brystet og maven . Langt størstedelen af befolkningen lider af denne betingelse kan tilskrive det til asbest , især hvis de var udsat for , da de var unge , eller hvis den enkelte arbejdede i en mine , asbest fabrik , mølle eller værft . Med viden om denne sygdom derude nu , er en ekstra indsats der gøres for at forhindre, at børn bliver udsat for asbest , især i ældre bygninger og skoler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------