Position: sygdoms > infektion >

brysthvirvelsøjlen & scapula smerte

   Smerter i Bovbladet og brysthvirvelsøjlen kan være forårsaget af forskellige forhold . Nogle årsager til brysthvirvelsøjlen og scapula smerte kan være skader på skulderen eller midt-back , virale sygdomme og sygdomme i rygsøjlen

Identifikation


Smerter i brysthvirvelsøjlen er defineret som smerter , der opstår i midten af ryggen . Denne smerte kan også udstråle at bovbladet ( skulderblad ) område .

Winged bovbladet


En årsag til thorax og scapula smerter er en tilstand kendt som bevingede Bovbladet . Symptomerne på vingede scapula er et fremspring på skulderbladet , smerte og begrænset bevægelighed i skulderen , svært ved at løfte genstande og smerter i skulderblad , når man sidder i en stol eller trykke mod en mur . Årsagerne til vingede scapula er visse typer af virale sygdomme og penetrerende traumer til skulderen .

Sherman 's Disease


Sherman 's sygdom ( også kendt som Scheuermann 's sygdom ) er en tilstand, som kan forårsage smerte i Bovbladet og thorax -området . Denne sygdom bliver sædvanligvis mærkbare i teen og begyndelsen af voksne år . Symptomerne i forbindelse med Sherman 's sygdom er smerter i bryst ryggen , stivhed i ryggen , skoliose , træthed og en fremadrettet kropsholdning . Mens årsagen er ukendt , er det menes at være en genetisk sygdom .

forstuvet thorax ligamenter

forstuvet thorax ledbånd er en tilstand , der kan opstå med en skade i midten af ryggen . Dette er ganske smertefuldt i skulderbladet ( skulderblad ) og ribben . Massage behandling kan ordineres til at afhjælpe smerter forbundet med forstuvet thorax ledbånd .

Overvejelser

Vedvarende smerter i bryst ryggen og skulderbladet , bør behandles af en læge . Nogle behandlingsmuligheder ( afhængigt af årsagen til smerterne ) er fysioterapi , medicin og i nogle tilfælde , kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------