Position: sygdoms > infektion >

diastasis udbedret symptomer

   Diastasis udbedret forekommer hos spædbørn og kvinder, der har haft flere graviditeter . Det er en adskillelse af de abdominale muskler, der forårsager et fremspring i musklerne , der bliver synligt på ydersiden af maven

Årsager


Den betingelse normalt opstår i for tidligt fødte børn . Flere graviditeter lægger pres på mavemusklerne og kan forårsage diastasis udbedret at forekomme .

Øvelser


Abdominal øvelser efter tolv uger af graviditeten kan medføre, at betingelsen for at blive værre . Efter fødslen kan dog øvelser hjælpe den betingelse at forbedre ifølge University of Maryland Medical Center , men patienterne bør diskutere dette med deres læge inden start.

Surgery


Fedtsugning kirurgi kan reparere muskler og fjerne adskillelse i kvinder og mænd med denne lidelse. Babyer kan kræve kirurgi , hvis tilstanden forværres , eller der er smerter og en angivelse af en brok .

Behandlinger

Der er ikke behov for behandling i de fleste tilfælde , men tilstanden kan vare længe efter fødslen , i henhold til universitetet of Maryland Medical Center . Hos spædbørn , forsvinder diastasis brok som musklerne vokse og udvikle sig.

Advarsel

Komplikationer kan resultere i den tilstand hos patienter, som udvikler en brok . Børn , der har betydelige smerter , opkastning og rødme i området skal se en læge straks , efter University of Maryland Medical Center .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------