Position: sygdoms > infektion >

gå skæl hos mennesker

   En mide er årsag til at gå skæl , også kaldet cheyletiellosis , i dyr og mennesker . Det usædvanlige navn stammer fra bevægelsen af den synlige mider , der gør skæl synes at " gå " på den inficerede enkelte

Symptomer


Symptomerne på vandre skæl i mennesker omfatter kløe på huden og blærer på huden , i henhold til Trinity Equine Practice . De mider der forårsager symptomer kan også være synlige . Symptomerne forsvinder som regel i mennesker ved kontakt med et smittet dyr er stoppet .

Årsager


De mider inficere mennesker gennem direkte kontakt med et smittet dyr . Behandle dyret med vandre skæl fjerner muligheden for overførsel til mennesker .

Behandling


Brug aktuel insekticider til behandling af dyr og mennesker smittet med at gå skæl , ifølge UC Davis . Også behandle enhver sengetøj , tæpper og møbler , der kan have været i kontakt med smittede personer .

Fakta

Den store mite er en obligatorisk mide , hvilket betyder , at det skal stole på værten til at leve . En infektion hos mennesker af at gå skæl normalt rydder op efter tre uger, fordi den livscyklus mider ikke kan fuldføres på en menneskelig vært , ifølge UC Davis .

Advarsel

Walking skæl er meget smitsom , men et dyr med den mide kan ikke vise symptomer på mider . Betingelsen er ikke sidste på mennesker , men det kan være meget ubehageligt for varigheden af infektionen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------