Position: sygdoms > infektion >

health & alkoholisme

   Ifølge emedicinehealth. com , " . . . alkohol er fortsat nummer et narkotikaproblem i USA . " Andre end alkohol afhængighed , kan på lang sigt alkoholisme forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer , såsom leversygdomme , hjerte-kar- problemer og diabetes komplikationer , for blot at nævne nogle få . På Mayo Clinic hjemmeside det hedder : "Fordi benægtelse er ofte karakteristisk for alkoholisme , er det usandsynligt, at folk der er afhængige af , eller som misbruger alkohol vil søge medicinsk behandling på egen hånd. "

leversygdomme


Da alkohol er en direkte toksin til leveren , vil overdrevent drikkeri forårsager betændelse i leveren . Betændelse i leveren , eller alkoholisk hepatitis , i sidste ende vil føre til skrumpelever . Denne ardannelse i leveren er uigenkaldelig . Nogle af de symptomer , der fører op til skrumpelever er tab af appetit , kvalme , opkastning , mavesmerter og ømhed , og gulsot , hvilket er en gulfarvning af huden .

Kardiovaskulære Disorder


Ifølge forståelse-heartdisease. com , " Hjertesygdom er den hyppigste årsag til dødsfald i USA Over en fjerdedel af alle dødsfald af hjertesygdom . Det er også en væsentlig årsag til invaliditet . " Alkoholisk cadiomyopathy er , når hjertet ikke længere kan pumpe tilstrækkeligt nok til at levere den nødvendige mængde ilt i blodet . Dette vil føre til åndenød , træthed og smerter i brystet . Langsigtede virkninger føre til hjertesvigt .

diabetiske komplikationer


Diabetikere allerede nødt til at tage ekstra pleje af deres krop og holde tæt øje med deres blodsukkerniveau . Siden uforholdsmæssig mængder alkohol , der allerede negativt virkninger i leveren , dette gør styring ens diabetes endnu hårdere . Leveren er ansvarlig for at frigive glukose i kroppen . Overdrevent drikkeri er allerede skader leveren , så det kan ikke fungere korrekt, hvilket forårsager lavt blodsukker til at begynde i kroppen . En diabetiker , der tager insulin for at sænke blodsukkerniveauet sætter sig endnu mere udsatte for yderligere og mere alvorlige sundhedsmæssige problemer .

Mave-tarmkanalen

En alkoholiker krop har problemet absorbere vitamin B , specielt folinsyre syrer , og thiamin . Stort alkoholforbrug vil medføre betændelse i mavens slimhinde , og i henhold til Mayo Clinic , " . . . at drikke kan også skade din bugspytkirtlen , der producerer de hormoner , der regulerer dit stofskifte og de enzymer , der hjælper fordøje fedt , proteiner og kulhydrater . "

Kræft

Langsigtet alkoholisme er forbundet med en højere risiko for kræft . Den mest oplagte form for kræft er kræft i leveren . Men det er ikke den eneste form for kræft kronisk alkoholisme medfører risiko for . Alkoholikere er i fare for at få kræft i mund, hals , spiserør , strubehoved , tyktarm , endetarm , og bryst .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------