Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan bryde dig væk fra Facebook

  Du vil være i stand til at sætte ned musen , gå væk fra din computer , begynder at engagere sig i reelle sociale interaktioner , vender tilbage til normal funktion i hjemmet og på arbejdspladsen , og fuldføre de nødvendige daglige aktiviteter ved at følge disse simple trin på en daglig . grundlag for den næste 21 dage

Du skal bruge:
pen , papir og et roligt sted at arbejde
. .


1 .

Beregn den mængde tid, du bruger på Facebook hver dag .
2 .
Liste nogle af de ting du kan gøre i stedet .
3 .
Vælg en af de ting at gøre fra din liste , så gør det , så krydse den fra din at gøre listen , når du er færdig . Iagttage, hvordan du føler , som du krydser det af listen . Gentag dette trin en eller to gange hver dag .

4 .
Liste af alle fordelene ved fortsat at bruge den samme mængde tid på Facebook .
5 .

Liste af alle udgifter til fortsat at bruge den samme mængde tid på Facebook . Dette vil være forskellig for alle , og kan omfatte : at komme for sent til arbejde , tage en sygedag fra arbejde , forsømmer husarbejde , børn og /eller en ægtefælle , isolere fra venner og familie , skipper måltider , nedsat søvn osv.
6 .

Nu liste over fordelene ved at skifte din Facebook opførsel . Denne ændring kan indebære at stoppe brugen helt eller begrænse din brug til mindre end en time om dagen .
7 .
Og til sidst , en liste over de omkostninger til at ændre din Facebook opførsel . Dette kunne omfatte en indledende følelse af sorg og tab , stærk mad drifter, et øget behov for søvn , osv.
8 .
Endelig kan du bruge dine lister til at tage en beslutning om , hvordan du vil tilbringe din tid fra dette øjeblik frem * , og gennemføre din beslutning vel vidende , at du har lavet den bedste beslutning muligt på dette tidspunkt . Vigtigst er det, du har lavet beslutningen . Det er jeres

gode råd og advarsler


 • TIP : . Hvis der er en masse omkostninger og få fordele at fortsætte din nuværende Facebook tid , vil du ønsker at overveje ændre adfærd . Ligeledes , hvis der er en masse fordele og få omkostninger, ville der ikke være nogen logisk grund til at ændre din Facebook adfærd ! og du kan fortsætte med at tilbringe timer i døgnet på Facebook skyld fri
 • Folk med obsessiv liste gør adfærd kan springe trin to til otte , og kan drage fordel af professionel hjælp eller medicin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------