Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan give sygepleje interventioner til patienter med urininkontinens

   Urininkontinens-en tilstand, hvor du er i stand til at kontrollere urin output- kan være et potentielt pinlige problem for mange . Inkontinens kan forekomme på grund af forskellige faktorer . Det kan skyldes svage muskler eller en urinvejsinfektion , og fordi der er forskellige årsager til urininkontinens , er der forskellige typer af urininkontinens
1 .
Vurder din patient til at finde ud af hvilken type af urininkontinens , de har , og hvad deres følelsesmæssige respons på det . Spørg dem , hvad der sker , før de oplever perioder med inkontinens . Også spørge dem, hvordan de føler . Find ud af , om de stadig er involveret i sociale aktiviteter , og hvordan de kunne klare deres tilstand .
2 .
Fortæl patienten, at søge lægehjælp til hans tilstand er noget , der er hensigtsmæssigt at gøre . Hjælp din patient kan forstå, at typer af urininkontinens , der forstyrrer deres sociale liv eller personlig hygiejne skal undersøges , så de kan få en effektiv behandling .

3 .
Lær din patient om alle de behandlinger til rådighed for urininkontinens . Tale om brug af absorberende puder , underbeklædningsgenstande at rumme dem , voksen trusser , eksterne samling enheder, f. eks mandlige og kvindelige ydre katetre , indlagte katetre , intermitterende katetre , Kegel øvelser , kirurgiske procedurer og brug af medicin for forvaltningen eller behandling af urininkontinens .
4 .
Giv oplysninger om narkotika til din patient . Hvis din patient vil være på lægemidler til urininkontinens , undervise ham om bivirkninger af medicinen , og hvordan det vil påvirke deres evne til at lade vandet .
5 .

Teach lugtkontrol . Giv din patient oplysninger om, hvordan de kan reducere lugtgener på grund af urininkontinens . Eddike og andre kommercielle produkter kan bruges til at neutralisere lugte . Tal med din patient om at forebygge nedbrydning af huden , hvor han eller hun kan bruge hud barrierer for at beskytte deres hud fra urin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------