Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan hjælpe plantar fasciitis

  Rigtig mange mennesker lider af plantar smerte i fødderne . Symptomerne er smerter i hælen , eller på bagsiden af din vrist mod indersiden af din fod , i de fleste mennesker og spænder fra en kedelig ache og stivhed i skarpe jagende smerter . Naturligvis bør du se en Dr. for enhver smerter og blive diagnosticeret korrekt, men hvis du lider af plantar fasciitis her er nogle ideer til at hjælpe
1 .
Strækker for plantar fasciitis .
din fod ( det typisk kun er ¨¦n fod selvom det kan være begge dele) er normalt mest smertefulde og stive efter hvile , såsom at komme ud af sengen om morgenen . At tage tid til at strække din mund , før du står op , kan lette denne første smerte .
Den bedste måde at beskrive den strække ville være at forsøge at bringe alle dine tæer op til at røre din skinnebenet med hælen ragede ud . Du skal føle strækket på bagsiden af din kalv . Gør dette forsigtigt flere gange, og rotere din ankel forsigtigt før det bliver op om morgenen .
I løbet af dagen , stræk din fod og kalv ved at stå på et trin og lade din hæl drop down . Må ikke haste strækker og hvis du føler smerte , stop .
holde din mund og kalv strakte muskler og smidig er vigtigt at kontrollere smerte og flare ups .
2 .

Øvelser for plantar fasciitis
Et glimrende øvelse for plantar område af din mund er :
-start med foden fladt på gulvet
-holder din hæl på gulvet og bruge tæerne til at forsøge at "pick up gulvtæppet " eller en sok eller hvad-du behøver ikke at faktisk hente en op , bare pretend og bruge din fod på denne måde .
Det vil bidrage til at styrke og øge fleksibiliteten i dette område af din fod .
Du bør gentage det flere gange og arbejde op til flere reps . Det er en god idé at gøre det for den anden fod , også for at holde en i form .

3 .
Night benskinner til plantar fasciitis .
Der er en række af skinner eller støvler lavet til at være slidte , mens du sover , der vil holde din fod i bøjede strakt stilling hele natten og kan være meget nyttig .
4 .
Massage for plantar fasciitis .
En fod massage kan blødgøre op sener i fødderne og holder dem mere fleksible , og hjælpe med stivhed , smerter og hævelse .
Du kan selv massage med hænderne , eller prøv rullende din fod over en tennisbold på gulvet .
5 .

Ice for plantar fasciitis .
Du kan let ubehag , smerter , stivhed og hævelse med en ispose . Brug en frossen pose ærter i en lynlås baggie eller en ispose i 15 minutter ad gangen , så 30 minutter slukket , derefter 15 minutter på , osv. Du ønsker ikke at efterlade is på nogen del af kroppen er længere end , at der på et tidspunkt, eller du kan beskadige nerver og hud .
at kombinere massage og is , fryse en flaske vand og bruge det at rulle foden over på gulvet .
6 .
Hold dine sko på for plantar fasciitis .
Du bør ikke gå barfodet , når du lider mund smerte . Brug støttende sko selv rundt i huset , også når du står op om morgenen . Undgå flade sko , flip-flops og mest tøfler.
For en nem og slukker sko , som du kan rengøre og slid gerne en tøffel , kan du prøve den nye Crocs RX -model udviklet til folk med fodproblemer .
For sko du bærer ud og om at vælge dem med god støtte og overveje en orthotic indsætte for at give yderligere fremragende svangstøtte og holde vægten af hælen . Du kan muligvis finde en , der er ikke sædvane og er økonomisk overkommelig-spørg Dr. eller apotek til forslag, inden at bruge en masse penge på specialfremstillede skær
7
Anti .-inflammatoriske lægemidler til plantar fasciitis .
Brug noget som Ibuprofen eller en recept styrke anti-inflammatoriske kan være meget nyttig . Tal med din Dr.

8 .
Varier din træning med plantar fasciitis .
Det kan være , at gentagne aktiviteter såsom at gøre det samme arbejde -out bidraget til stammen og smerte , så tag en pause fra , hvad du gjorde , da smerterne startede og prøve noget andet , som svømning eller ridning en stationær cykel , der vil holde din vægt off foden i et stykke tid .

Tips og advarsler


 • Mange mennesker har en flare -up og kan få det tilbage under kontrol i et par uger til et par måneder .
 • Hvis du ignorerer det problem, det kunne forværres, muligvis føre til fods kirurgi .
 • Det er vigtigt at være diagnosticeret korrekt , så du ikke gør dit problem værre ved at gøre strækninger eller behandlinger , der ikke er den rigtige type , så se din Dr. ( en ortopæd er en fod specialist . )
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------