Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan udøve og forbedre dit syn : palming

  Denne øvelse er gjort uden nogen briller eller kontaktlinser . Palming er gjort for at reducere stress omkring øjnene , ved at placere håndfladerne omkring dine øjne du er stimulerende meget stærke akupunkturpunkter , som hjælper til at berolige sindet , afslappe musklerne omkring øjnene og bringe healing energi til øjnene ( gennem øget cirkulation ) .

Du skal bruge:
flad overflade (som en tabel)


1
Husk at trække vejret . . Tag to dybe indåndinger .

2 .
Find en flad bord at sidde ved , læne dig frem , skal du placere albuerne på bordet , og luk øjnene blidt .
3 .
nu placere håndfladen på din venstre hånd over din venstre øje , fingrene på din pande , og den hule af håndfladen direkte over øjet , men ikke røre det . Der er stadig plads til at blinke . Hælen af din hånd hviler på kindbenene .
4 .

derefter den anden side over det andet øje med fingrene krydse fingrene fra den anden side. Håndfladen bør være over øjet og hælen af hånden hviler på kindbenene .
5 .
Sørg albuer er lav nok , så dit ansigt og vægten af dit hoved er hvilende i håndfladerne , så der er ingen stress på halsen . \ par Palming giver dig mulighed for ikke at prøve at se , men bare fokusere på afslappende dit sind og øjne på samme tid.

gode råd og advarsler


 • Selvom vi anbefaler , at du gør dette for kun tre minutter, kan palming gøres for så lidt eller så meget som du har lyst hele dagen som en måde at slappe af dine øjne og roligt ned fra spændinger i dagligdagen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------