Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan undgå en elektromyografi test

   Elektromyografi test er en smule skræmmende , især når man tænker på den elektriske strøm , de sender ind i din krop for at få testresultater . Mange mennesker foretrækker at undgå testning helt. Da det kan være en smertefuld test , som du måske overveje upassende for din situation , er det bedst at undgå det , når du er i stand til at
1 .
Tal med en fysioterapeut eller en terapeut , der har specialiseret sig i det område af kroppen , du har brug for at få testet . I mange tilfælde kan de foreslå alternative metoder til at slippe af med problemet at prøve før du går igennem de smertefulde forsøg eller kirurgi . Fysioterapeuter måske ikke altid være i stand til at hjælpe , men undertiden øvelser og andre muligheder de har , vil tage sig af problemet , så du ikke behøver en test .
2 .
Find ud af hvad nerve neurologen mener er et problem . Undertiden kende nerve og problemet er alt hvad du behøver at gribe ind selv . Hvis du ved hvad nerve har et problem , kan du finde ud af alternative muligheder dig selv at prøve , før du tænder for en EMG test .

3 .
Spørg lægen til at teste problemet på en anden måde . Mens en EMG kan være den mest udbredte metode til at finde ud af om nerveskader , det er ikke den eneste måde . Hvis du er utryg ved at få en EMG eller du føler, at det ville være risikabelt , skal du fortælle lægen , samt de grunde , såsom et svagt hjerte , og finde ud af , hvad andre muligheder er tilgængelige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------