Position: sygdoms > infektion >

hvordan man skal håndtere en medicin udslæt

   Du har for nylig startet en ny medicin , og nu har en kløende udslæt på dit ansigt og krop . Hvad skal du gøre ? Allergi over for medicin er overraskende almindelige og kan være livstruende i nogle tilfælde . Endnu mere om , er , at folk ofte ignorerer medicin udslæt-som kan få katastrofale konsekvenser , næste gang rundt. Drug allergi er normalt værre, når medicinen er taget en anden gang . Her er hvordan man håndterer en medicin udslæt
1
Sørg for at det er en Medicin Udslæt
Udslæt på grund af narkotika allergi er normalt kløende og kan involvere hele kroppen-. selv om de ofte starter på ansigt og krop og gradvist bevæge sig ned mod fødderne . Sammen med udslæt , kan en lægemiddelallergi årsag nældefeber , kløe i munden , tungen eller halsen , hævelse i ansigtet , eller hiven efter vejret . Nogle mennesker kan opleve åndedrætsbesvær og et fald i blodtrykket , som kan være livstruende . I andre tilfælde er det eneste symptom udslættet . En udslæt , der udvikler efter at have taget en medicin bør aldrig ignoreres , da mere alvorlige symptomer kan udvikle sig , næste gang lægemidlet er taget .
2 .
Get It diagnosticeret .


Nogen oplever hævelse i ansigtet , vejrtrækningsbesvær, hiven efter vejret , eller uklarhed , bør tages på skadestuen med det samme . Disse er tegn på en alvorlig allergisk reaktion, som kan være fatalt . Hvis det eneste symptom er en kløende udslæt , er det stadig vigtigt at se en læge for en korrekt diagnose . Hvis det er virkelig en medicin allergi , alle medicinske journaler skal afspejle , at oplysninger , da en anden eksponering for samme lægemiddel kan være fatalt .
3 .
Stop Kløe .

Når du ved, det er en medicin udslæt , bruger over -the-counter antihistaminer og havregryn bade til at lindre kløen . Antihistaminer kan gøre dig søvnig , så du skal ikke tage dem om natten .
4 .

Kontroller, at det er i din Medical figur
Hvis du opdager du har allergi til medicin , sørg for at det er på alle dine medicinske journaler . Af sikkerhedsmæssige årsager skal bære en Medic-Alert armbånd , der identificerer din medicin allergi . Det kan redde dit liv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------