Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på en thyreoidea cyste

   Cyster på skjoldbruskkirtlen er væskefyldte blærer , der udvikler på skjoldbruskkirtlen . Væskefyldte cyster er godartede , men når faste stoffer og væsker danner cyste , der er en øget chance for malignitet , ifølge Cedars-Sinai . Komplekse cyster på thyreoidea indeholder både væsker og faste stoffer , som en læge kan biopsi at afgøre , om der er en ondartet . Læger trækker væske fra cyste og teste det for at afgøre, om kræft er til stede

Neck Pain

Cyster på skjoldbruskkirtlen sjældent give symptomer . men når de bliver forstørret , kan det cyste give smerter i nakken . Nogle patienter kan også registrere vækst under deres hud og bemærk, at området er mørt. Hals størrelse kan stige som godt, når en skjoldbruskkirtlen cyste er stor . Når en cyste bliver udvidet nok til at mærke , kan det være det eneste symptom , at patienter oplever .

synkebesvær

cyster , der vokser på skjoldbruskkirtlen hurtigt kan forårsage besvær med at synke . Dette kan blive en alvorlig tilstand , og en læge bør vurdere tilstanden straks til at teste for kræft i skjoldbruskkirtlen , ifølge Mayo Clinic . Skjoldbruskkirtlen knuder er mere sandsynligt, at der skal kræft , hvis de vokser hurtigt, og forårsage problemer, når synke . Store cyster , der gør det svært at trække vejret eller synke kan fjernes med kirurgi , selv om de ikke maligne ifølge Mayo Clinic .

ændring i stemmen

Når skjoldbruskkirtlen cyster trykke på stemmebåndene , stemmen kan bliver hæs , ifølge MyThyroid. com . Dette symptom er sjældne og forekommer normalt med de hurtigt voksende cyster eller knuder på skjoldbruskkirtlen .

Overskydende hormon produktion

Når skjoldbruskkirtlen knuder producere en overskydende beløb af den thyreoideahormon , thyroxin , symptomer på vægttab , nervøsitet og en hurtig hjertebanken kan forekomme . Hormoner kan gives til patienter til at stoppe kirtel producere overskydende beløb på sine egne , ifølge Mayo Clinic .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------