Position: sygdoms > infektion >

hvad er daggry effekt i diabetes ?

   Diabetes er en sygdom, der gør det vanskeligt for folk at kontrollere mængden af glukose i blodet . Når diabetikere oplever for højt blodsukker i de tidlige morgentimer mellem 2 og 8 om morgenen, er det fænomen, kendt som

Du har brug for " dawn virkning. " .
Læsning lup
Lyskilde.
Trykt materiale .

Årsager


Den daggry effekt kan være resultatet af lav insulin niveauer aftenen før , spise kulhydrater før sengetid , forkert medicin doser eller hormoner, der er naturligt frigives i kroppen under søvn .

Køn


Høj testosteron niveauer kan bidrage til daggry effekt , hvilket gør problemet mere udbredt i diabetisk mænd end kvinder med diabetes .

Diagnose


For at diagnosticere daggry virkning og udelukker andre spørgsmål , er diabetikere oplever højt blodsukker om morgenen bedt om at vågne op og kontrollere deres blodsukker på omkring 2 eller 3 om morgenen i flere dage .

Behandling

Den daggry effekt kan ofte rettes ved at ændre medicin eller medicindosering , undgå kulhydrater ved sengetid og iført en insulinpumpe , mens du sover.

Lignende betingelser

Den daggry effekt er undertiden forveksles med rebound hyperglykæmi . Rebound hyperglykæmi opstår, når kroppen forsøger at øge blodsukkeret efter flere timers faste.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------