Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan grave et hul uden at skade dig selv

  Grave et hul er ikke så enkelt som det lyder . Selv hvis du er i topform fysiske tilstand , kan det medføre alvorlige muskelskader og lændesmerter , hvis du ikke bruger din krop og dine værktøjer ordentligt . Hvis du er som de fleste mennesker , du graver huller kun lejlighedsvis , så tager ekstra forsigtig , så du ikke ender med nakkesmerter , ømme muskler eller en anspændt lænd

Du skal bruge: .
Skovl
Pitchfork .
Solide sko .
Trillebør .
Tarp eller lærred .


1 .
Vælg det rigtige værktøj . Den rigtige skovl forhindrer lændesmerter . Bred skovle med lange håndtag er nyttige for at grave større huller hurtigt og for at undgå tilbage stamme . Spades give dig en bedre form og er bedst til omplantning planter og grave lavvandede huller . Brug en ordentlig post hul digger , hvis du har brug for en dyb , smal mund hul .
2 .
Undgå muskelbelastning ved at varme op først . Ligesom enhver øvelse , et hul grave bruger muskler , der skal varmes og strakte . Fokus især på strækker din lænd muskler og ben , men glem ikke at strække din arm musklerne så godt. Du vil blive glad for at du tog fem minutter at varme op !

3 .
Check jorden ved hjælp af pitchfork , før du begynder at grave . Hvis det har regnet i den sidste uge , kunne jorden være tung flere inches ned . Ligeledes i løbet af en tørke , holde siderne af hullet fra caving i kan være svært . Brug din dømmekraft og ikke belaster din ryg og nakke .
4 .
Hold skovl tæt ind til kroppen . Dette giver dig mere indflydelse , så du bruger dine nedre rygmuskler mindre .
5 .

Bær solide sko eller støvler , ikke tennissko . Og skal du ikke grave et hul , mens iført sandaler-you're Sørg for at forårsage lavere rygskade på den måde . Brug midten af din fod , ikke bolden af foden og tæerne . Du har mere magt på den måde og stamme nederste del af ryggen mindre . Brug af fodballen kan forårsage en alvorlig fiberskade stamme .
6 .
Bøj knæene . Det er nemt at glemme denne basale måde at undgå lavere tilbage stamme . Hver skovlfuld jord kan ikke veje meget , men de gentagne løft tilføjer op til en øm ryg og nakke , hvis du ikke passer på .
7 .
Brug dine ben muskler til at flytte snavs fra hullet . Løft skovl , trække den mod din krop , og tage et skridt frem vride hofterne og lænden .
8 .
bunke snavs ind i en trillebør eller på en presenning , selv om det går helt tilbage i hullet . Dette holder udgravningen pænere , og du ikke mister for meget snavs til det omkringliggende område . For at udfylde hullet igen, skovl ud lidt snavs skub derefter Tarp tilbage mod hullet . Sparer tid !

gode råd og advarsler


 • Lån et passende værktøj fra en ven eller leje en for dagen . Det koster ikke meget at bruge det rette værktøj . Lægeregninger for en anstrengt nederste del af ryggen koste meget mere .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------