Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan læse dine briller recept

   Forstå din monokel recept , før du kan se en optiker . Dette vil hjælpe dig med at afgøre , hvilket materiale der er bedst for dine briller baseret på din recept
Klik på recepter for at se dem forstørret

Du skal bruge: .
Briller Prescription ( Gyldig fra 1 til 2 år, afhængigt af din læge ) .


1 .
Efter at have set dit øje læge , vil du modtage en recept på briller . Lad os først se på, hvad hver enkelt del af recepten midler . ( Bemærk : Briller og kontaktlinser recepter er adskilte . Du skal have en særskilt recept for kontakten til at købe dem . )
Det er vigtigt at forstå , hvad de dele af din recept betyder så , at du kan have en idé om hvilken type materiale der er bedst for dine briller .

2
Du vil se følgende ting på din recept :
OD : Højre øje
OS : Left Eye

SPHERE : Et plus ( + ) antal kan betyde , at du har brug for en korrektion for at læse eller distance . Dette kaldes langsynethed . Et minus (-) antal betyder, at du har brug for en korrektion for at se ting langt væk . Dette kaldes nærsynethed . Hvis du ikke har nogen tal, men ser PL , hvilket betyder, at du ikke har nogen korrektion for kuglen .
CYLINDER : Dette er en bygningsfejl korrektion . Hvis du har en bygningsfejl , dine øjne brug for en korrektion for at gøre ting at se skarpere .
AXIS-Aksen er en del af bygningsfejl korrektion . Dette vil fortælle laboratoriet , hvor mange grader for at rotere dine linser , når de bliver lavet .
( Du kan se ADD udfyldes )
ADD : Hvis din recept er skrevet for briller med glidende overgang , udgør dette din læsning korrektion . .
3
Du kan se både + eller-cylinder . Som en generel regel , . hvis du har en recept skrevet med a + cylinder , den person, der sælger du briller vil konvertere dette til et negativt tal At gøre det for din reference , skal du tilføje cylinderen til kuglen. Derefter ændre + cylinder til en-og rotere aksen 90 grader .
Så en kugle -1,25 CYLINDER 2,00 AXIS 90 ville blive SPHERE 0,75 CYLINDER -2,00 AXIS 180

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------