Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan undgå diabetes naturligt

  Diabetes er en metabolisk sygdom forårsaget af overdrevent højt blodsukker , og præget af manglende evne i bugspytkirtlen til at udnytte insulin . Til gengæld, at medfører tab af energi , unødig vægttab , overdreven tørst og hyppig vandladning . Venstre ubehandlet kan også forårsage andre alvorlige sygdomme.
Diabetes er en alvorlig opfordring til kroppen til at justere både kost og aktivitet for at forebygge alvorlige helbredsproblemer. Undgå diabetes gennem ovenstående daglig regimet er vigtig . Dette skal fremmes som en livsstil .
Det centrale er at undgå sygdommen . Dette kan opnås ved et regime af sund kost , passende balance af HDL til LDL -kolesterol , mister overvægt og motion
1 .
En kosten måde at undgå diabetes ved at undgå kulhydrater klassificeret som " simple . "Det er de typer af fødevarer lavet med hvid stivelse og raffineret mel , såsom hvidt brød , saltkringler , kager og pizza skorpe . Erstatter de simple kulhydrater med den komplekse type, der inkluderer hele korn , mel , amaranth og havreflager .
Du kan også drage fordel af mellemmåltider på nødder . Selv om de indeholder fedt , spise den rigtige mængde af nødder kan fjerne dårlig fedt fra din krop .
2 .
anden kosten foranstaltning for at undgå diabetes er at drikke det meste postevand . Drikke nok portioner at forbruge en gallon en dag . Efter behov vægtreduktion drikke mindre i løbet af dagen .

3 .
at undgå spidser i insulin og hjælpe med at kontrollere blodsukkeret , spise mange små måltider på en dag i stedet for få store . Der hjælper med at undgå lange perioder uden at spise mellem måltiderne og vedligeholder ordentlig blodsukker .
4 .
Endelig øges daglig aktivitet med aerobe motion . Sådanne aktiviteter omfatter vandreture, jogging , svømning , trapper klatring og anstrengende udendørs gøremål .
Aktiviteter kan hjælpe dig med at undgå diabetes ved at øge muskel -og forbrænde fedt . Efter at afsætte lidt tid ud af dagen til aktivitet , er kroppen i hvile mindre tilbøjelige til at akkumulere visceralt fedt .

gode råd og advarsler • Hvis du er i øjeblikket diagnosticeret med diabetes , skal du følge lægens anvisninger og behandlingsplan , indtil du er meddelt andet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------