Position: sygdoms > infektion >

hvordan man laver en naturlig ble udslæt afhjælpe

  Ble udslæt er typisk forårsaget af for meget syre i urinen , men det kan også være forårsaget af våd eller beskidt bleer i kontakt med huden for længe . I nogle tilfælde kan brugen af plastik bleer eller bukser bidrage til ble udslæt . Uanset årsagen , baby kræver en skånsom behandling for at lindre huden og helbrede udslæt . Denne naturlige ble udslæt afhjælpe benytter kamille , et naturligt beroligende urt og torskelevertran , der bærer urt og gør det muligt at trænge ind i huden og fremskynde helingsprocessen .

Du skal bruge:
1 spsk tørret kamille blomster
. Varme-beholder .
Finmasket si .
2 spsk levertran .

Plastic squeeze flaske .


1 .
Bring 1 kop vand til en rullende koge over medium-høj varme . I mellemtiden sted det tørrede kamille blomster i en varmeveksler-beholder .
2 .

Fjern vandet fra varmen , og derefter hælde det over de tørrede urter i den varme-beholder . Cover containeren og lad blandingen stejle indtil cool , cirka 30 minutter.
3 .
Si væsken fra urter ved at hælde gennem en finmasket si . Tilsæt torskelevertran til flydende og rør til at kombinere .
4 .
Overfør ble udslæt middel til at en plastik klemme flaske og etiket med indholdet . Opbevares på et køligt , tørt sted , når den ikke bruges.

5 .
at bruge , vaskes det berørte område forsigtigt , tør og anvende ble udslæt afhjælpe direkte på huden . Ryst flasken godt før hver brug for de bedste resultater.

gode råd og advarsler


 • Brug 1 tsk frisk kamille blomster i stedet for tørret , hvis det er nødvendigt eller ønsket .
 • Kontakt en læge , hvis bleen udslæt fortsætter eller bliver værre .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------