Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på salmonella i et åbent sår

   Salmonella er forårsaget af E. coli , en bakterie , der lever i din fordøjelseskanalen og hjælper fordøje maden . Når E. coli kommer i andre dele af kroppen , men det kan skabe alvorlige helbredsproblemer , der kan forårsage en række sygdomme og symptomer . Mens E. coli er oftest indtages ved at spise forurenede fødevarer , kan det også ind i kroppen gennem et åbent sår . Hvis du har salmonella i et åbent sår , vil du begynde at opleve mange af de symptomer , som du ville gøre, hvis du havde regelmæssig madforgiftning , men de kan være langt mere alvorlige . Må ikke udskyde se en læge , besøge din læge eller tage på hospitalet med det samme , hvis du har mistanke om tegn og symptomer på salmonella i et åbent sår

Kvalme og opkastning


En salmonellainfektion kan tage op til 48 timer . manifestere sig selv, selvom det normalt kun tager et par timer . Kvalme og opkastning er nok den mest almindelige symptomer . De vil fortsætte med uformindsket styrke , selv efter maven er tom-især hvis kilden til infektionen er et åbent sår i stedet for forurenede fødevarer . Disse symptomer vil også være ledsaget af generelle mavesmerter .

Mave Problemer


Ud over kvalme , salmonella forårsager svær diarré . Det kan føre til alvorlige dehydrering i løbet af infektion og ofte vil kræve en tur til lægen eller hospitalet . Der kan være blod i afføringen , og også i urinen i løbet af denne tid .

Diverse Symptomer


Salmonella er også ofte ledsaget af feber , kulderystelser , hovedpine og svimmelhed . Du kan også udvikle en hoste , og selv kramper hvis infektionen har påvirket dit neurologiske system .

fysiske udseende såret

Hvis et åbent sår er blevet forurenet af salmonella , så er sandsynligheden er godt , at såret også kan vises smittet . Det er trods alt fecal spørgsmål en af de mest almindelige transport mekanismer for denne infektion . Tjek såret for at se, om det er rødt , opvarmet , hævede eller fulde af pus . Området kan lyse rødt eller misfarvet grå eller grøn på grund af pus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------