Position: sygdoms > infektion >

Sådan opdager symptomer på parvo sygdom

  Symptomer på parvo sygdom er forårsaget af parvovirus , der kan påvirke mennesker , hunde , katte eller andre dyr . At få øje på symptomerne på parvo sygdom skal du vide, hvordan det præsenterer sig anderledes for dig eller dit kæledyr . Transferrence mellem mennesker og dyr er yderst usandsynligt , men transferrence af parvovirus mellem mennesker og mellem dyr er fælles
1
.
Lær de mest almindelige symptomer på parvo sygdom hos mennesker .
Den parvovirus , når det rammer mennesker er normalt relateret til femte sygdom , en normalt mild børnesygdom . Du kan få øje på symptomer på denne version af parvovirus , som de præsentere sig selv i en rød udslæt , der ligner en klaskede ansigt , feber , smertende muskler eller led , og andre influenzalignende symptomer . Den røde udslæt er den nemmeste symptom på parvovirus B19 at spotte hos mennesker .
2 .

Vær opmærksom på de forskellige symptomer på parvo sygdom hos hunde .
Parvo sygdom hos hunde kaldes ofte CPV ( Canine parvovirus ) , og er normalt fanges gennem eksponering for inficerede scat ( afføring ) . Hvis din hund har blod i afføringen , især hvis de kombineres med diarré eller kaster op , bør du tjekke med en dyrlæge straks at se, om din hund har parvo sygdom . Det er normalt dødelig , hvis venstre ubehandlet .
3 .
Lær at identificere de symptomer på parvo sygdom i kattefamilien ( FPV for Feline parvovirus ) .
også spredes gennem kuld af andre katte , der er blevet smittet , FPV dukker op i lignende symptomer CPV . Opkastning eller diarré bør gives særlig opmærksomhed og en øjeblikkelig aftale lavet med en dyrlæge . Katte har ofte vist vanskeligt eller manglende lyst til at forbruge mad og vand under infektion med FPV , som kan forværre de negative virkninger af virus .
* Se flere tips til at spotte symptomer på parvo sygdom og behandlingsmuligheder nedenfor .

gode råd og advarsler


 • I de fleste tilfælde af femte sygdom , smerte medicin og isolation er de eneste recept .
 • Parvovirus har en lav overlevelsesprocent blandt kæledyr , og du skal følge anvisningerne på din dyrlæge nøje .
 • Nogle foreslår en blanding af kamille te , pebermynte te , pedialyte , og honning ( du kan give det via sprøjte ) for at hjælpe berolige vold maven med CPV eller FPV og giver energi , der vil blive tabt på grund af dehydrering og manglende næringsstoffer .
 • Du kan få brug for at administrere og amoxicillin , Tamiflu , og mod diarr¨¦ medicin til dit kæledyr som anvist af dyrlægen .
 • Husdyr må bringes IV væsker , da cerenia , eller fodret Pepto .
 • Se relaterede artikler over for mere information og behandlingsmuligheder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------