Position: sygdoms > infektion >

fødevarer, der forårsager struvitkrystaller

   Struvite krystaller er en formation , der opstår , når blæren gang, er delvist eller helt blokeret . Oftere end ikke , denne type blokering forekommer hos hunde og katte . På grund af den større overgangen fra våde til tørfoder og til en mere basisk ( grundlæggende pH ) kæledyr kost , har disse blæreproblemer steget i antal . Der er flere fødevarer, som du kan undgå at give til dit kæledyr til at reducere dannelsen af struvit krystaller .

tørfoder


Tørfoder kan være særligt struvit danne hos katte . Dette kan spores tilbage til udviklingen af katte , som ofte skete i tørre områder, hvor katte 'største indtag var vand fra at spise deres bytte . Som et resultat , udviklet katte til at drikke meget lidt vand . Ved at fodre dem tørfoder , kan katte ender med ideelle interne betingelser for dannelse af struvit krystaller. Brug af vådfoder , der er blevet lidt fortyndet med vand og placere mange vandskåle og springvand rundt omkring i huset kan bidrage til at reducere disse krystaller .

Korn


Korn blev første gang sat i foder til selskabsdyr ikke ud af en sundhedsmæssig fordel for kæledyr , men som en service til ejere . Katte og hunde har ikke processen kerner godt , og nogle gange kan de ikke behandle dem alle . Kulhydrater som korn tendens til at have en højere ( mere basisk ) pH , som er en langt bedre forudsætning for struvitkrystaller at vokse i. Mange tør fødevarer indeholder disse kerner , hvilket fører til det dobbelte problem med en mangel på fugt og en basisk pH . Kig efter ukornede kæledyr med højere mængder af protein .

Alkaliske Foods


Der er andre fødevarer , som korn, der giver en pH-værdi , der fremmer væksten af struvit krystaller . Nogle af disse fødevarer omfatter broccoli , bønner , hirse , kartofler , græskar , honning , nondistilled eddike , squash , æbler , bananer , og kål . Disse fødevarer er ekstremt sundt for mennesker , men de kan være skadelige for dit kæledyr .

forarbejdede fødevarer

Andre problematiske fødevarer omfatter dem med konserveringsmidler , farvestoffer og kød erstatninger . Disse kan findes i visse typer af våd -og tørfoder og kan føre til en afbrydelse af dit kæledyr interne pH . Nogle kæledyr har endda ammoniumchlorid i stedet for kvalitet protein i et forsøg på at gøre maden mere sure . Det bedste alternativ til denne lave mad af god kvalitet til dit kæledyr økologiske vådfoder , der ikke har disse konserveringsmidler eller kemikalier inde i dem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------