Position: sygdoms > infektion >

fysiske og psykiske symptomer på alkoholisme

   Alkoholisme er kendetegnet ved overdreven og hyppig brug af alkohol , som i sidste ende fører til negative psykiske og fysiske helbredsproblemer. Ifølge Medline Plus , mellem fem og ti procent af mandlige drikker og tre til fem procent af kvindelige alkoholikere i USA er afhængige af alkohol . Alkoholikere oplever symptomer af at være beruset ( forgiftning ) , samt fysiske og psykiske symptomer, der er specifikke for alkohol afhængighed .

CNS dæmpende virkninger


Alkohol er et centralt nervesystem ( CNS ) depressivt , og en person , der er beruset kan opleve et fald i aktiviteten , angst , hæmninger og spændinger , i henhold til Medline Plus . Indtagelse af alkohol fører til ændringer i adfærd , nedsat hastighed motorik og forstyrrer tænkning , koncentration og dømmekraft , ifølge Medline Plus .

rituelle drikke


Folk , der er afhængige af alkohol ofte udvikler ritualer omkring forbruget af alkohol . Rituelle adfærd kan omfatte drikke alene eller skjuler drikke , stashing alkohol , sædvanligvis drikker omkring spisetid , er angste eller irritabel , når et sæt drikker tiden nærmer sig , bliver bekymrede over ikke at have alkohol samt at det er irriteret , hvis de drikker ritual er afbrudt, efter til Mayo Clinic .

Afhængighed Symptomer


Alkoholikere vise symptomer på afhængighed af alkohol . Disse omfatter ifølge Mayo Clinic og Medline Plus , følelsen tvunget til at drikke , der ikke er i stand til at begrænse mængden af indtaget alkohol , indtager store mængder på kort tid ( gulping adfærd eller bestilling double ) , drikker for at genvinde en " normal " følelse , at gøre undskyldninger for at drikke , og som har en stigende tolerance over for alkohol , der fører drikker mere .

Vrede

Folk , der er afhængige af alkohol kan udvise symptomer på vrede . Disse omfatter vold under drikke , samt at det er fjendtlig , når en anden person konfronterer den alkoholiske om hendes drikkeri , ifølge Medline Plus .

Relationer Spørgsmål

Alkoholikere kan have en række problemer med at opretholde relationer i deres personlige og professionelle liv , og kan også have juridiske og finansielle problemer . " Blacking ud ", eller ikke at kunne huske begivenheder , samtaler og forpligtelser er et problem symptom for alkoholikere , ifølge Mayo Clinic .

manglende interesse

Når en person er afhængig af alkohol , kan han miste interesse i aktiviteter , han brugte til at nyde , ifølge Mayo Clinic . Medline Plus rapporterer også, at alkoholikere ikke kan bekymre sig om den måde, de ser og kan forsømme at spise .

andre fysiske symptomer

Alkoholisme manifesterer sig i fysiske symptomer . Ud over kvalme og opkastning , kan alkoholikere opleve følelsesløshed og prikken , samt ryster om morgenen , efter Medline Plus .

Tilbagetrækning Symptomer

Når en person , der er afhængig af et stof , kan ikke eller ikke bruger at stoffet, kan hun gå igennem abstinenssymptomer . Disse omfatter angst , forvirring , psykose , hallucinationer , øget blodtryk , nedsat appetit, kvalme , opkastning , øget temperatur og puls , rastløshed eller nervøs , sveder , ryster eller rysten , krampeanfald og nogle gange død , efter de Mayo Klinik og Medline Plus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------