Position: sygdoms > infektion >

hvordan man forebygger viral conjunctivitis

   Viral konjunktivitis er en fælles øje betingelse , der er også kendt som " pink eye " . Pink øjet eller konjunktivitis kan være forårsaget af enten en virus eller en bakterie , men viral conjunctivitis er mere almindeligt . De dårlige nyheder om viral conjunctivitis er, at det er yderst smitsom . Hvis du har haft det tidligere , her er hvordan man kan forhindre viral øjenbetændelse i at komme tilbage
1 .
Del ikke kosmetik .
Dette er en hurtig måde at ende op med et tilfælde af bakteriel eller viral conjunctivitis . Den virus , der forårsager viral conjunctivitis kan hænge rundt om kosmetiske applikatorer længere , end du tror . Brug ikke en vens kosmetik eller brug kosmetiske testere i stormagasiner .
2 .
Vask dine hænder mere .
Folk, der ikke vasker deres hænder ofte er i risiko for at overføre virus til deres øjne , når de rører dem eller gnide dem . Vask dine hænder , så ofte du kan hele dagen .

3 .
Del ikke badeværelse forsyninger med familiemedlemmer .
Vær forsigtig med at dele håndklæder og vaske klude med andre-især hvis de er der øjet kløe , følsomhed , eller rødme . Du kunne meget hurtigt ende med et tilfælde af viral conjunctivitis .
4 .
Rens kontaktlinser ordentligt .
Hvis du bruger kontaktlinser , lære at rense dem hensigtsmæssigt og gør det regelmæssigt . Dette vil mindske risikoen for overførsel af virus og bakterier i øjnene .
5 .

Gnid ikke øjnene .
Hvis dine hænder har været udsat for en virus , der forårsager konjunktivitis på tællere eller overflader , kan du udvikle viral conjunctivitis , hvis du gnider dine øjne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------