Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan forebygge seglcelle krise

  Seglcelle krise er et resultat af at have seglcelle sygdom . Seglcellesygdom eller seglcelle anæmi er en genetisk sygdom, der påvirker de røde blodlegemer . Hos personer , der lider af denne lidelse , er de røde blodlegemer formet unormalt . Seglet formede blodlegemer undertiden holde sammen og få fanget i blodkarrene . Når dette sker , er ilt blokeret fra væv og organer . Under en seglcelle krise er der er svære smerter , som kan skade organer i kroppen . I øjeblikket er der ingen kur for denne sygdom , men det kan kontrolleres med behandling . . Find ud af hvordan du kan forhindre disse smertefulde krise
1 .
Drik masser af væske for at forhindre seglcelle krise . Masser af væske bør indtages dagligt . Dette vil holde blodlegemer klistrer sammen . Altid holde kroppen hydreret at forhindre en smertefuld krise . Nogle mennesker kan fortælle , når de er ved at have en krise . Ved det første tegn på at holde smerte , drikker dobbelt så meget vand som du normalt ville drikke . Nogle af de mest almindelige symptomer på en seglcelle krise, er , smerter i leddene , hævede led , feber , bleghed i huden , gule øjne og træthed . Under en krise , kan smerterne vare fra timer til uger , afhængig af om det er akut eller kronisk .
2 .
fjerne visse aktiviteter, som vil udløse en seglcelle krise . Ting som fysisk overanstrengelse eller stressende situationer . Undgå at ryge eller at være omkring andre, der ryger . Højtliggende kan også bringe på en seglcelle krise . Højtliggende øger kroppens behov for ilt .

3 .
Tilsæt masser af mørke bladgrøntsager grønne grøntsager til din kost . Fødevarer , der er rige på antioxidanter hjælper med at forhindre seglcelle krise . Ifølge forskning, kan fødevarer, der er rige på antioxidanter bidrage til at forhindre dannelsen af den tætte celler , der udløser en seglcelle krise .
4 .
Forebyg seglcelle krise ved at holde varme i kolde miljø . Holde varmen og få nok hvile kan stoppe seglcelle symptomer .

gode råd og advarsler • Tag folsyre at hjælpe med at skabe nye røde blodlegemer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------