Position: sygdoms > infektion >

hvordan man sover bedre uden piller

   Søvn er afgørende for et godt helbred . Søvnforstyrrelser er meget almindeligt i dag , ofte forårsager skadelige sundhedsmæssige betingelser og problemer . Alle ønsker at sove bedre uden brug af narkotika . Her er , hvordan man sover bedre uden piller
1 .
Meditér i slutningen af dagen på at sove bedre uden piller . Meditere på sunde , positive ting og oplevelser . Faktisk smil og trække vejret dybt , som man ånde ud cares og bekymringer af dagen .
2 .
Øv « skriver det ned ' strategi at sove bedre uden piller . I slutningen af dagen før søvn , hvis der er noget bekymrende, du skriver det ned . Skriv ned to praktiske ting du kan gøre for at løse den udfordring du står over for . Så gå i seng .

3 .
Har en god , sund sexliv til at sove bedre naturligt . Seksualitet er en normal og integreret del af den samlede sundheds-og wellness . Må ikke vige fra din seksualitet . Embrace det og engagere dem.
4 .
Monitor og filtrere ord , lyde og billeder, som du tillade ind i dit sind til at sove bedre . Negative medier og indhold forstyrrer sund søvn og bidrage til at sove forhold såsom søvnløshed . Sørg for, at du kun give positive , sunde medier og indhold i dit sind og væsen.
5 .

Har harmonisk forhold til at sove bedre . Mangel på harmoni i venner og familieforhold kan bidrage til mangel på søvn og sover betingelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------