Position: sygdoms > infektion >

hvordan man undgår kødædende Streptococcus

  Jeg var ser et talkshow en dag , hvor en læge har accepteret, opkald fra folk stille spørgsmål om, hvordan man undgår at få den berygtede kødædende Streptococcus bakteriel infektion . Besvare et opkald efter den anden , sagde han, at det ikke kunne helbredes , når du kom i kontakt med organismen , selvom du behandlet med det samme . . . Jeg har næsten ændret kanal, når det sidste opkald , der kom i , der standsede ham i hans spor . . . og jeg er meget spændt på at dele, hvad jeg har lært gennem årene med dig

Du skal bruge: !
Standard Household Hydrogenperoxid .


1 .
undgå at komme i kontakt med snavsede overflader , især hvis du har en nyere sår eller hvis overfladen kan forårsage et sår .

2 .

Må ikke gå barfodet udendørs , så du ikke forårsager et sår , der kan opfange denne farlige organisme ( for ikke at nævne andre ) .
3 .
Undgå sand kasser i som børn spille, hvis du har en nyere sår . Også , slid flip flops i gymnasiet brusere , selvom du ikke har et sår . Strep lide disse miljøer , og vi ofte gange får STREP infektion " børnesår " fra disse typer af steder . Impetigo er normalt en forholdsvis harmløs infektion , hvis de behandles med tredobbelt antibiotisk salve og kontrolleret godt-. det skaber mange små blærer fyldt med pus , ofte på fødder eller hænder , men du kan få dem andre steder
4


Hvis du modtager et sår fra jorden eller fra en potentielt urene overflade , omgående slukke det med brintoverilte .
Af alle de opkald , der kom i denne læge på talkshow , de spurgte om tredobbelt antibiotisk salve , mercurochrome antiseptisk , mertiolat tinktur antiseptisk , alkohol , og så videre , men den, der stoppede ham i hans spor for at sige "nej " , "nej " , "nej " til hvert spørgsmål, hvad kunne dræbe fejlen blev hydrogenperoxid .
5 .
Hvis du har et sår , der begynder at blive rigtig rød eller varm , især hvis du er klar over det er ikke en normal slags sår , se din læge straks . Kød -ædende Streptococcus kan få dig til at miste en hånd , arm eller ben , og Gud forbyde , at du ville få det andre steder på kroppen .
Hvis du kunne lide denne artikel , kan du besøge min artikel , " Sådan at helbrede dig selv fra Bad Things " på Bukisa på dette sted : http://www. bukisa. com/articles/304775_how-to-heal-yourself-from-bad-things-eller klik på linket til denne artikel under " Ressourcer " nedenfor .

gode råd og advarsler


 • Hvis du kunne lide denne artikel, kan du tage et øjeblik til at trække hele artikel Karakter Stars siden mit billede , så andre kan få en fornemmelse for hvor god er denne artikel .
 • Hvis du ikke er medlem af eHow , bedes du tilmelde dig så du kan vurdere vores artikler !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------