Position: sygdoms > infektion >

is behandling for hæmorider

   Endetarmen består af anal puder . Ifølge Mayo Clinic , er anal puder indkapslet af muskelvæv . Hæmorider vil udvikle på grund af svækket muskler , graviditet eller når du konsekvent belastning under afføring . Hæmorider er venerne , der bliver betændt og hævet i og omkring endetarmen

Ice Betydning


Brug is på hæmorider vil bidrage til at snøre forværret blodkarrene, samt holde betændelse og hævelse af hæmorider til et minimum .

Tidsramme


Anvend isposer til endetarmen område i mindst 20 minutter til følelsesløs det berørte område . Må ikke anvendes køleelementer til det ramte område uden at skabe en barriere , som indpakning isen pack i et håndklæde .

Frosne Komprimerer


Frosne komprimerer kan også give lindring til hæmorider . Placer en fugtig håndklæde i fryseren i 15 minutter, og derefter anvende kold komprimere til din endetarmen område .

frosne fødevarer

Hvis du ikke ønsker at besværet med at lave en ispose , ved hjælp af en frossen pakke af fødevarer , såsom ærter kan give den samme mængde af lettelse for hæmorider .

Sitz bade

Skiftende SITZ bade med is behandlinger kan medvirke til at skabe beroligende lindring for din hæmorider . Iblødsætning i et bad , før du bruger is vil bidrage til at mindske graden af dine smerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------