Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan opmuntre børnene til at udøve

  Der er vokset op i en alder af Xbox og computerspil , jeg ved hvordan interessante spil indendørs kan sammenlignes med udendørs spil hvilket er grunden til at tilskynde børn til at motion kan være svært . Men at få børn at spille udendørs , er ikke en umulig opgave

Du skal bruge: .
Cykler
Skateboards.
Fodbold eller basketbolde eller begge dele.
Spil tidsplan .


1 .
med et godt eksempel . Du kan ikke bare fortælle børn at gå spille udenfor , mens du ser fjernsyn indeni. En ændring i din muligvis stillesiddende livsstil er det første skridt i kid 's skifte til en mere aktiv livsstil .
2 .
Måler den hidtidige niveau af interesse for fysisk aktivitet . Yngre børn er selvfølgelig mere tilbøjelige til at løbe rundt , mens du kan have en hårdere tid at få teenagere til at engagere sig .

3 .
Spørg , hvilke typer af aktiviteter børnene er allerede interesseret i. tvinge baseball på et barn kunne være kontraproduktivt , når der allerede findes en interesse i fodbold , for eksempel .
4 .
Tag børnene til en ny placering for at skabe nye erindringer i. Riding din cykel omkring en sø med børn er en god måde at få dem involveret i øvelsen. Dette mere passive aktivitet er næsten universelt lide , og en venlig en af slagsen .

gode råd og advarsler • Vær tålmodig og vedholdende .
 • Må Skub ikke børn for hårdt til træning. Mere end 20 eller 30 minutter er rigeligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------