Position: sygdoms > infektion >

natten depression

   Nighttime depression er en uspecifik sigt , men om natten og sover har tætte relationer med depression . For nogle kan depression forværres om natten , og for andre , kan det blive bedre . Ifølge MayoClinic. com , påvirker depression individer på forskellige måder

Depression


Søvnforstyrrelser eller søvnløshed , er et almindeligt symptom på depression . Andre funktioner af depression kan omfatte en følelse af skyld eller håbløshed , træthed , manglende interesse i spændende aktiviteter , koncentrationsbesvær , og selvmordsadfærd .

Søvnløshed


Søvnløshed henviser til svært ved at komme til at sove og sove igennem . Ifølge en artikel fra PsychologyToday. com , kan søvnløshed udløse depressive episoder .

Light


Ifølge forskning udført på mus med et hold fra Ohio State University og detaljeret i en 2009 ScienceDaily. com artiklen , eksponering for meget lys , afbryde en naturlig cyklus af lys og mørke , natten kan forårsage depressive symptomer .

Behandling

Antidepressiv medicin og kognitiv adfærdsterapi kan hjælpe til at lette depression og genoprette normale mønstre af søvn .

Overvejelser

Ifølge Klinisk-Depression. co. uk , dem med depression kan være tilbøjelige til at have drømme , der forstyrrer søvn og lade personen følelsen un-udhvilet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------