Position: sygdoms > infektion >

Hvad er fordelene af frugtsaft til lindring af forstoppelse ?

   Forstoppelse er et fælles problem , men ingen ønsker at stole på barske afføringsmidler for at holde den i skak . Faktisk kan du have et retsmiddel i dit køleskab . Frugtsaft har vist sig at lindre forstoppelse og fremme et bedre helbred. Det er en billig og økologisk alternativ til andre forstoppelse behandlinger . Overveje at indarbejde frugtsaft ind i din daglige rutine .

Frugt Juice Hydrater


Et af de vigtigste årsager til forstoppelse er dehydrering . De fleste mennesker i første omgang tror , at der rettes op ved at drikke kun vand . Men , frugtsaft har samme effekt . For dem der ikke " nyde " drikkevand , drikke en favorit smag af frugt juice i stedet kan give lindring . Kig efter frugtsaft , der indeholder høje procenter af de faktiske frugtsaft, og at der ikke er tilsat sukker . nogle frugt " cocktails " indeholder lidt faktiske saft og masser af sukker

Fruit Juice er en kilde til Fiber


Selvom det er bedst at spise frisk frugt til at indtage fibre , er det ikke altid praktisk , din favorit frugter er ude for sæsonen , de ødelægger for hurtigt eller ikke meget bærbar . Juice er et acceptabelt alternativ til fiber , som hjælper med at lindre forstoppelse . Fiberrige frugtsaft omfatter sveskejuice , pære juice eller æblejuice . Du kan også købe appelsinsaft med pulp for ekstra fiber , eller prøv at lave din egen juice ved at blande frisk frugt . Eksperimentere med forskellige kombinationer .

andre sundhedsmæssige fordele


Bortset fra at lindre forstoppelse , frugtsaft tilbyder mange andre sundhedsmæssige fordele , herunder vitaminer , mineraler og jern . Når tidskrævende 100 procent frugt juice , kan du nemt nå dine frugt portioner for dagen . Frugtsaft bidrager til at afgifte kroppen og forbedre udseendet og tekstur af din hud . Drik et glas med morgenmad , tilføje nogle til en smoothie eller prøv drikke frugtsaft til en snack at afværge sult , hvis du forsøger at tabe sig . Det er mere fylde end vand , men det er en sundere alternativ til mange snacks .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------