Position: sygdoms > infektion >

allergi over for sollys

   Søn allergi er et reelt medicinsk problem , men heldigvis er de sjældne og symptomerne sædvanligvis fade inden for 24 timer. Mere udbredt end ægte søn allergier er sol sensitivitet , der kan efterligne nogle af de samme symptomer

søn Allergi


Nogle mennesker er allergiske over for sollys . Når de udsættes for solen , vil disse mennesker udvikler en rød , kløende udslæt , ofte på bagsiden af deres hænder , arme , lavere ben og hals .

Ældningstid


I nogle allergiske mennesker , kan en reaktion udløses ved blot et par minutter af eksponering for sollys .

Solar Urticaria


Mennesker med en kappe sol allergi kan udvikle nældefeber ( kaldet Solar urticaria ) eller endda små blærer i stedet for en udslæt . Af årsager , som er ukendt, er unge kvinder mest tilbøjelige til at udvikle Solar urticaria .

immunrespons

Denne sol allergi opstår , fordi immunsystemet ser hudceller , der er blevet ramt af sollys som udenlandske angribere og angreb dem . Søn allergi synes at være nedarvet .

Fotosensibilitet

Nogle mennesker kan udvikle en lysfølsomhed , der kan være forårsaget af visse lægemidler eller kemikalier , og vil udvikle en udslæt , når de udsættes for sol , men de har ikke en ægte allergi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------