Position: sygdoms > infektion >

allergi over for svovl og sulfat

   Der er en vis forvirring mellem svovl og sulfater . Svovl er et naturligt forekommende element, der er ikke en kendt allergen . Sulfater , på den anden side er polymerer , der kan forårsage allergiske reaktioner , specielt ammonium lauryl sulfat

Svovl


Svovl er et element af afgørende betydning for menneskers liv og ikke forårsage allergiske reaktioner . Svovl findes ikke alene i kroppen , men arbejder sammen med proteiner for at danne nyttige forbindelser , nogle, at hjælpe med at fjerne tungmetaller fra systemet .

Sulfater


Sulfater er polymerer, som indeholder svovl . Nogle sulfater , såsom glucosamin sulfat , anvendes i kosttilskud . Andre sulfat forbindelser er nyttige som vaske-og rengøringsmidler , men kan forårsage allergiske hudreaktioner .

Sodium Lauryl Sulfate


Natriumlaurylsulfat er et vandopløseligt stof, som anvendes i mange skønhedsprodukter , såsom shampoo . Allergiske reaktioner over for sulfater synes at være stigende , måske fordi de er i så mange produkter bruges dagligt .

Allergiske reaktioner

Sulfate allergi første vises på huden . En udslæt kan vises umiddelbart efter kontakt eller udvikle sig over tid . Alvorlige reaktioner kan være nældefeber og hævelse af halsen .

Forebyggelse /Solution

Mennesker med allergi over for visse sulfater simpelthen nødt til at reducere deres eksponering for stoffet. Heldigvis kan sulfat-fri alternative produkter findes i helsekost butikker eller online .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------