Position: sygdoms > infektion >

hvad der forårsager røde pletter på den menneskelige torso ?

   Røde pletter på overkroppen er kendt som et udslæt . En udslæt er en lokal eller udbredt udbrud af knopper på huden . De bump er forårsaget af enten en virusinfektion eller en allergisk reaktion på et bestemt stof

Viral Udslæt


Viral udslæt vises på torso og ansigt som røde , solide pletter , som ses med mæslinger , eller som rød , væskefyldte blærer , som findes med skoldkopper . I første omgang er de meget smitsomme , men derefter forsvinde i løbet af uger .

Atopisk dermatitis


Atopisk dermatitis ( eksem ) er en betændelse i huden , der forårsager kløende , røde pletter over hele kroppen på grund af en allergisk reaktion over for bestemte fødevarer , sæbe , og rengøringsmidler .

Kontakt Dermatitis


Kontaktdermatitis er en plettet udslæt , der er forårsaget af berøring eller kommer i kontakt med et bestemt materiale , der irriterer huden , såsom Poison Ivy eller gift eg .

Allergiske Drug Rash

En allergisk lægemiddel udslæt , også kendt som allergisk purpura , opstår efter indtagelse af antibiotika , såsom penicillin og erythromycin . Udslættet første vises som røde pletter på torso , men derefter bliver lilla , før de forsvinder .

Hives

Hives er kløende , broget udslæt , som er udløst af en allergisk reaktion over for pollen , dyrehår , og skaldyr .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------