Position: sygdoms > infektion >

social sikring handicap & diabetes

   Ifølge University of California San Diego Medical Center , lider 21 millioner amerikanere af diabetes . De fleste er i stand til at føre helt normalt liv , hvilket betyder , at de ikke opfylder betingelserne for Social Security invaliditetsydelser . Der er dog særlige tilfælde, hvor de kan modtage det

Bevis for neuropati


I tilfælde af , at du lider skade til din ekstremiteterne ( arme eller ben ) , du kan kvalificere sig til SSI ( Supplemental Security Income ) baseret på dette.

Acidose


Acidose ( overdreven syre i kropsvæsker ) i forbindelse med diabetes er også opført som en grund for at hævde handicap under SSI . For at gøre denne påstand , skal der opstår symptomer mindst en gang hver anden måned .

Retinopati


Hvis du lider af svær synsnedsættelse af diabetes , således at dine øjne er blevet skadet i det punkt, tæt på blindhed , kan du blive i stand til at kvalificere sig til SSI .

fleste ikke kan

Når du er i teorien , ekstremitet skader , acidose og synsnedsættelse betragtes diabetikere problemer, som vil give ret til SSI , virkeligheden er , at få mennesker faktisk kvalificere baseret på diabetes .

måder at kvalificere

Hvis du lider af en af de nævnte betingelser , kan du kvalificere dig til SSI baseret på den enkelte dele af SSI regler . Dog vil du sandsynligvis nødt til at anvende baseret på disse betingelser, som direkte og ikke på diabetes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------